Har dit firma brug for mere plads? Så læs med her

Plads er en luksus, som danskere sætter pris på, men det kan også være nødvendigt for, at din arbejdsplads fungerer optimalt. I denne artikel får du en guide til, hvordan du skaber mere plads på din arbejdsplads med tre forskellige løsninger.

Ryd ud!

På de fleste arbejdspladser vil du kunne finde genstande, som det ikke er nødvendige at have stående. Pallestakken som står nede i lagerets ene hjørne, og som blev stillet til side for over et år siden, fordi man tænkte den måske kunne blive nyttig en dag, har nu ikke anden funktion end at optage plads. Der er helt sikkert ting som dette, du kan fjerne fra dit lager, og det vil give dig plads til nyttige ting i stedet.

Organiser dig!

Hvis du vil skabe plads på arbejdspladsen er alfaomega, at der er orden. Det er dog ikke altid så lige til at skabe, da det ofte ikke er, hvad man prioriterer i en travl arbejdsdag. Derfor skal det være nemt at holde orden, så det bliver intuitivt, at lægge tingene på deres rette plads. En måde at skabe orden er derfor at investere i gode reoler, så I kan skabe et fast system

Byg en hal!

Hvis du virkelig er i pladsmangel, og du kan se, at det hverken vil hjælpe at omorganisere lageret eller ryde ud i de ting, I sjældent bruger, så kan en løsning være at bygge en ekstra hal – læs mere om haller her. En hal er indbegrebet af god plads. Bor du på Lolland, Falster eller Sjælland, så forhør dig nærmere om mulighederne for, at du anskaffer en ekstra hal som tilbygning til arbejdspladsen.

Med disse tre råd kan du få en bedre fungerende arbejdsplads, hvor der er rum til at arbejde.