Holde varmen inden i huset med loftisolering

I Danmark har vi generelt et højt varmeforbrug i hjemmene, fordi vi er så langt nordpå. Klimaet er ofte koldt – selv om sommeren, kan det være nødvendigt at tænde for varmen. For der skal en del til at opvarme et hus – især hvis det ikke er ordentligt isoleret. Varme stiger nemlig op ad generelt, og det er ingen undtagelse i dit hus.

Så hvis dit hus ikke er ordentlig isoleret på loftet, kan du bruge mange unødvendige kroner på at varme dit hus op. Loftet er også en af de mest populære steder i huset at få efterisoleret, da specielt ældre huse har manglende loftisolering. De har mange uudnyttede rum, som sagtens kunne trænge til et varmt tæppe af isolering, så du kan holde varmen inde i boligen og ikke fyre op for solsortene.

Det giver langt bedre mulighed for afslapning, og kan hjælpe din krop til at blive afspændt. For fryser man, spændes eller kramper musklerne, som kan give stivhed i nakke og skuldre.

Spar penge på varmeregningen og forbedr dit indeklima

En isolering af loftet kan altså være gavnligt for din pengepung, da radiatoren ikke behøver at banke der ud af i timevis, men i stedet kan tændes for en kort stund og huset selv holder på varmen. Det er især en fordel i de kolde vintermåneder, hvor temperaturerne udenfor er meget langt fra dem, der gør, at man ikke går og fryser konstant og bliver syg.

Udover de mange penge, du sparer på varmeregningen – så er du også med til at give huset et bedre indeklima. Når varmen slipper ud, kan kulden komme ind og det kan være med til at skabe kuldebroer, som giver fugt og skimmelsvamp. Hvis det først er i huset, så kan du få ødelagt vægge og huset indefra. Det kan også gøre husets beboer syge. Det er af den grund utrolig vigtigt at holde varmen inde og ydervæggene tørre. Det er den bedste sikring mod fugt og skimmelsvamp.

Få en autoriseret isolatør ud til din loftisoleringsopgave

Isolerings-gruppen er firmaet, som kan isolere til loft hurtigt, nemt og med miljøvenlige materialer. De har over 40 års isoleringserfaring. Loftisolering er ikke et problem for dem at lave – de gør det tilmed med 5 års BYG GARANTI. Det er din forsikring for at det er ordentligt og udført af specialister og faguddannede. Tag dem med på sidelinjen, når du vil have fremtidssikret dit hus med loftisolering.