Har du en virksomhed, som trænger til rengøringshjælp?

Når man har sin egen virksomhed, er der i forvejen rigtig meget, man skal se til og holde styr på, og rengøringen af lokalerne er sjældent noget, man selv kan sætte tid af i kalenderen til. Det er en opgave, som skal klares for at alle kan føle sig tilpas på arbejdspladsen og kan arbejde optimalt, så det er vigtigt, at man finder en god løsning for, hvordan man bedst holder det rent og pænt.

Find et rengøringsfirma i nærheden af dig

Når man skal på udkig efter et godt rengøringsfirma, som kan sørge for, at der altid er pænt og præsentabelt på arbejdspladsen, kan det være en god idé at finde et firma, som ikke er i alt for lang afstand til virksomheden. Bor man for eksempel på Sjælland, kan man få hjælp fra rengøringsfirmaet Vallø Danmark Cleaning, som leverer alt fra erhvervsrengøring til vedligeholdelse af grønne områder. De tilbyder mange forskellige ydelser, som man som virksomhed eller offentlig institution kan nyde godt af, når man skal sørge for at holde bygninger rene og pæne – Læs mere nu

Pas på dine medarbejdere ved at bruge det rigtige rengøringsmiddel

De fleste ved, at meget forskelligt rengøringsmiddel kan indeholde enten pesticider eller andre skadelige stoffer, som ikke nødvendigvis er gode for mennesker eller dyr. Det er derfor vigtigt, at man er opmærksom på, hvilke produkter der bliver brugt af det rengøringsfirma, man selv har til at gøre rent for sig.

Hos Vallø Danmark Cleaning bruger de for eksempel udelukkende BioSan, som er et biosid desinfektionsmiddel, der ikke er skadeligt for hverken mennesker eller dyr. Det betyder meget, når det kommer til at passe på sine ansatte og medarbejdere, at man også er opmærksom på sådanne små ting. Det er noget, som de færreste tænker over, men det kan faktisk gøre en stor forskel i sidste ende.