Har du problemer med ryg- og nakkesmerter?

Der er rigtig mange danskere, som døjer med rygsmerter eller andre former for smerter omkring hovedet og nakkepartiet. Det kan være et stort problem i hverdagen, fordi det både kan komme i vejen for ens arbejde og sociale liv. Rigtig mange døjer med det, men sætter simpelthen ikke tiden af til at få det ordnet, fordi de har travlt med arbejde og andre ting og sager. En rigtig god mulighed for at løse sine problemer, er at besøge en professionel inde for terapi. Et af de steder, hvor de yder en service, som kan hjælpe dig med smerter eller andre gener, er hos Center for sind og krop med en behandling i ManuVision i Århus.

Behandlingerne kan hjælpe med både fysiske og psykiske lidelser. Det er typisk akutte gener, såsom spændingshovedpine, øm nakke, ryg, skulder, lænd og andet, samtidig med at det også kan være i forbindelse med psykisk pres og stres. Behandlingen går ud på at afhjælpe årsagen til smerterne ved at afspænde sind og krop. Det er en meget individuel behandling, og du får den kropsbehandling, som passer til netop dig den dag du kommer, og de lidelser du har. ManuVision bruger både teknikker fra Body SDS og kraniosakral-terapi, som er to meget forskellige teknikker, der er gode at blande i mellem.

 

 

Hvad er en ManuVision behandling?

ManuVision er en kropsbehandling, som er både intens og dynamisk og kontakter netop de steder i din krop, som har størst behov for det. Kroppen skal fungere ordentligt, for at man kan have det godt som menneske, og det er derfor vigtigt at vedligeholde den og mærke efter, hvis der er noget galt. Det er i kroppen der lagres både spændinger og blokeringer, som kan komme fra arbejde, bevægelser eller andre handlinger. De smerter man føler i dagligdagen og ikke kan slippe væk fra, er kroppens måde at fortælle en, at der er en ubalance. Når man får afspændt de ellers opspændte muskler, har det en positiv virkning på både krop og sind, og følelsen af stres og pres løsnes igennem massage, tryk og stræk. Det er altså netop de ting ManuVision kan hjælpe med, således at du kan føle dig godt tilpas i din krop, og have det godt psykisk også.