Har du styr på din B2B webshop?

Hvis du gerne vil nå langt med din B2B shop, så er det nødvendigt med en ordentlig platform. Efterhånden kommer der mere og mere e-handel, og derfor er det vigtigt at have et godt grundlag. For at din virksomhed kan have et optimalt salg, skal der være de rette funktionaliteter og et lækkert design. Det skal være behageligt og nemt at gennemføre en ordre hos din virksomhed. Derfor er det utrolig vigtigt, at din B2B webshop er i tip top stand.

Nemt og overskueligt

Det skal være en god oplevelse at bestille fra en B2B webshop. Forbrugeren skal kunne overskue siden uden besvær. Dermed sikrer du, at det bliver så let som muligt at handle hos din virksomhed – og det øger sandsynligheden for, at de kommer igen.

Følgende funktionaliteter kan medvirke til en mere overskuelig webshop:

  • Filtrering og sortering i produktlisten
  • Søgefelt
  • Ordreoversigt
  • Kurv med godt check-out-flow
  • Produktsider og kategorisider

Disse forholdsvis små funktionaliteter er et must-have for B2B webshops. Med dem er du sikker på, at ingen af dine produkter bliver overset, og samtidig har kunden et godt overblik. Dog kan det måske virke uoverskueligt at skulle forholde sig til – hvad skal du have med på din webshop? Og hvordan får du implementeret det? Derfor findes der B2B shop-løsninger. Det er samlede pakker af forskellige funktionaliteter, så du ikke behøver at vælge imellem enkeltdelene. Her kan du vælge i mellem flere løsninger, så du kan finde en, der passer godt til din virksomhed. Læs mere om B2B shop-løsninger her.

Et ekstra touch

Udover de mere basale funktionaliteter, som de, der er nævnt ovenfor, findes der også udvidede løsninger. Det kan for eksempel være, at du får mulighed for at lave rabatter til den enkelte kunde, eller at kunden kan lave en favoritliste over produkter, som de så kan vende tilbage til. Det kan være med til at give din B2B webshop et ekstra touch. Samtidig er det nemmere at beholde den personlige relation med disse funktionaliteter. Når det er nemt, overskueligt og samtidigt har nogle lækre detaljer, så har du en god B2B shop. På den måde vil den måske springe mere i øjnene på dine kunder og give dem en bedre købsoplevelse. Derudover er der større chance for, at de vælger din B2B webshop, næste gang de skal handle.