Er din virksomhed sikret?

Mange virksomheder oplever, at de forkerte mennesker færdes på grunden i de forkerte timer på døgnet. Derfor er det kun naturligt, at der i det danske erhverv bruges mange penge på at sikre sig mod uvelkomne gæster.

Men hvordan sikrer man sig bedst muligt?

Intelligent overvågning

Alle virksomheder med nogen form for værdier anvender alarmsystemer. Der kan dog være stor forskel på, om der er investeret i et dyrt state-of-the-art system eller er mere skrabet alarmsystem.

Som erhvervsdrivende kan du vælge iblandt alt fra simple censorstyrede systemer til topmoderne alarmsystemer, der er koblet op på telefonen, så man kan følge området 24/7. Mange systemer har også censorer, der reagerer på varmeudslag eller færden omkring specifikke områder, hvilket kan hjælpe med at forhindre indbrud og tyveri.

Porte og barrierer

Det bliver alt andet lige sværere at slippe afsted med tyvekoster, hvis man ikke kan komme til et område på grund af en stor port eller anden afskærmning. En kraftig foldeport, et stærkt gitter eller en bom kan alt sammen modvirke tyveri, da tyvene ikke kan komme ordentligt til.

Portene behøver heldigvis ikke ligne noget fra et statsfængsel, da de findes i flotte og stærke løsninger, der tager sig godt ud – også hvis du har mange kundebesøg.

Vagtpersonale

Ikke alle virksomheder har råd til vagtpersonale, men er det en mulighed, bør man bestemt have den. Alternativt kan man indgå en aftale med et vagtselskab, der kører ud flere gange om natten og kontrollerer virksomhedens områder.

Vagtpersonale er en fantastisk præventiv løsning, da synes af andre mennesker afskrækker tyvene fra at bryde ind eller overhovedet planlægge indbruddet. Tit vil det nemlig være nemmere at søge mod andre destinationer – hvilket er heldigt for dig, men naturligvis uheldigt for den virksomhed, det i stedet går ud over.

Husk desuden, at en vagthund er en billigere løsning, der ligeledes afskrækker tyven.

Kontakt en ekspert

Er du i tvivl om, hvordan du bedst sikrer dit eget område, findes der mange vagtselskaber, der kan rådgive. De har både blik for, hvor og hvordan tyven trænger sig ind samt hvordan man sikrer, det ikke sker.