Her finder du dørskilte til brug indendørs

Dette er et sponsoreret indlæg

 

Hvis du har en restaurant eller en virksomhed, kan dørskilte være et must, så kunder kan finde vej til toiletterne, eller så de ansatte kan finde vej til kontoret. Indendørs dørskilte kan dog også give mening at have i private hjem. Med et dørskilt kan dine gæster nemlig bedre finde rundt i dit hjem, og derudover kan skiltene også fungere som et rent æstetisk bidrag til hjemmet.

 

Flotte dørskilte i emalje

Hvis du er interesseret i at finde et dørskilt til dit hjem, din virksomhed eller til noget helt tredje, kan du overveje ét i emalje. De er nemlig både stilede og flotte, samtidig med at de er robuste og tåler rengøring. Derfor egner de sig godt til både private hjem, firmaer og ikke mindst restauranter.

 

Der findes 11 forskellige standarddørskilte, som blandt andet er med følgende tekster:

  • Gæst
  • Kontor
  • Toilet
  • Privat
  • WC
  • Cykler

 

De andre standarddørskilte er også med tekster, som er hyppigt brugte, og som mange kan have nytte af.

Hvis du ikke er interesseret i nogen af de 11 standardtekster, behøver det dog ikke være noget problem. Der er nemlig egen produktion, så du kan altid tage kontakt og høre, om det er muligt at få lavet en specialordre.

Hvis du ønsker et skilt i andre farver eller i en anden størrelse end standard, er det også muligt. Du kan dermed i høj grad selv være med til at bestemme, hvordan dit skilt skal se ud, og hvad der skal stå på det.

 

Skiltene kan blive leveret på 2-3 dage, så du behøver derfor ikke vente længe, før du kan udsmykke rummene i dit hjem eller i din virksomhed med stilede dørskilte i emalje. Det tager dog længere tid, hvis der er tale om specialdesignede skilte.

 

En verden af skilte

Hvis du er blevet nysgerrig og tror, at dørskiltene kunne være noget for dig, kan du besøge hjemmesiden og se, hvordan de ser ud.

Derudover kan du også tage et kig på sortimentet af husnummerskilte, reklameskilte, navneskilte og meget mere. Uanset hvilken form for skilt, du er på udkig efter, vil det være at finde på hjemmesiden. Kendetegnet ved alle skiltene, er at de er i emalje, hvilket giver et klassisk og stilrent udtryk.

Skiltene kan bestilles online, men du kan også besøge butikken i Nordjylland i nærheden af Aalborg, hvis du gerne vil se dem fysisk på forhånd.