Få hjælp til firmaets udeområder

Sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at virksomheden er pæn og præsentabel. Det er nemlig forbundet med stor signalværdi, at både kunder og ansatte møder en virksomhed, der fremstår professionel og dermed også troværdig.

Forestil dig blot, at kommende eller potentielle samarbejdspartnere er inviteret på besøg, men oplever, at rammerne omkring virksomheden er uplejede. Det vil fremstå sløset, og selvom man muligvis har verdens bedste produkt, så vil det være svært ikke at udvikle et sæt fordomme, der påpeger ligheder mellem sløsede udeområder og en sløset tilgang til hele driften.

Ligeledes er det en torn i øjet på de ansatte at møde ind til en type rammer, hvor der ikke er styr på det. Det virker måske overdrevet at fremhæve som et decideret problem. Årsagen er, at når man gentagne gange møder samme irritation, vokser det fra netop en mindre irritation til et decideret problem.

Løsningen? Få hjælp til dine udeområder.

En anlægsgartner løser opgaverne

Det er dyrt at have en fuldtidsansat til at passe firmaets udeområder, medmindre man er en meget stor virksomhed. Derfor kan I med fordel indgå en aftale med en anlægsgartner.

Anlægsgartneren kan hjælpe jer med at pleje de grønne områder, skære træer til, slå græs, samle blade og meget mere, så arealerne altid fremstår pæne.

Mange anlægsgartnere kan dog bruges til mere end blot de praktiske opgaver. F.eks. har mange kurser inden for planlægning og etablering af områder. Det betyder, de kan tage et helt almindeligt stykke græs og forvandle til fantastiske områder.

Derved kan virksomheden f.eks. planlægge et terrasseområde, hvor de ansatte kan spise eller tage pauser i løbet af dagen.

I kraft af sin uddannelse sikrer anlægsgartneren, at tilstødende områder og zoner passer perfekt dertil!

Mulighed for individuelle aftaler

Tænker du, det bliver dyrt at anskaffe den type services?

Mange anlægsgartnere tilbyder skræddersyede pakker, som matcher virksomhedens behov. Dermed er man sikret en løsning, som matcher krav og budget perfekt.

For den optimale løsning og det bedste tilbud anbefaler vi, at man henvender sig til flere lokale anlægsgartnere og indhenter en pris. Derved kan man sammenligne de enkelte tilbud og få den bedste løsning til virksomheden.