Hold et gennemført aftenmøde for dine ansatte

Hvis du i din virksomhed har brug for at drøfte noget større og mere omfattende med dine ansatte, som ikke bare kan tages inde på kontoret, så er en idé at finde et sted at holde et aftenmøde. Det kan de bl.a. hjælpe dig med her. Nogle gange kan det være smart, hvis du skal holde et længere møde, at du vælger at holde det et andet sted end i de sædvanlige opgivelser. Det får det til at virke mere seriøst, og folk lytter måske endda bedre efter, fordi det er i nye omgivelser. 

Gør det til en fælles oplevelse 

Nu hvor du alligevel samler dine ansatte til et længere møde, hvorfor så ikke gøre det gennemført og gøre det til et lækkert arrangement, som bliver en fælles oplevelse for alle. Find et lækkert og hyggeligt sted, og sørg for noget god mad. Dette er også en måde at vise, at du sætter pris på dine ansatte. At give dem nogle små oplevelser og lækre goder en gang i mellem gør kun gode ting. Det styrker fællesskabet på arbejdspladsen, og det gør dine ansatte glade og dermed motiverede. 

Udvælg det rette sted

Det sted du vælger, skal være et sted, hvor der er både plads og en hyggelig atmosfære. På Hotel Kirstine i Næstved har de lokaler til rådighed, som er egnet til netop sådanne møder. Det er et 4-stjernet hotel, hvor de går op i god service og hyggelig stemning. Udover smukke opgivelser og store mødelokaler, så tilbyder de at servere en menu til Jeres aftenmøde. I kan vælge mellem henholdsvis en bronze-, sølv-, guld- og platinmenu. Forskellen herpå er mængden af mad og prisen. 

Udover aftenmøder, så er det også muligt at afholde dagmøder og andre konferencer og kurser på Hotel Kirstine.