Skab større sikkerhed i hjemmet med en elektronisk dørlås

Et hjem skal helst være et sted, hvor man føler sig tryg og sikker. Derfor er en god og sikker lås alfa omega for optimal tryghed. Måske har du børn eller rengøringshjælp som også skal kunne komme ind og ud uden besvær. Til det er en elektronisk lås en fantastisk og meget bekvem løsning. I denne guide får du gode råd og vejledning til at skabe større sikker i dit hjem med en elektronisk dørlås.

Hvad er en elektronisk dørlås?

En elektronisk dørlås er en lås, som ikke åbnes med en traditionel nøgle men med en lille chip. Chippen er en lille fysisk brik, som du bruger, når du skal låse døren op. Du kan også downloade en app til din smartphone og blot scanne denne app, når du vil låse døren op. Når du har registreret din chip eller app’en indtastes så en kode. Denne kode vælger du selv, og du kan altid ændre koden. Skal nogle andre end de daglige beboere i huset have adgang til dit hjem, f.eks. rengøringshjælp eller tømreren, kan du blot oplyse en kode til vedkommende, hvorefter personen selv kan låse sig ind. Efterfølgende kan du nemt ændre koden, så vedkommende ikke har ubegrænset adgang til dit hjem.

Slip for besværet med fysiske nøgler

Mange kender til problemet med et stort og kaotisk nøglebundt, hvor det er svært at huske, hvilken nøgle der passer til hvad. Med en elektronisk lås slipper du for besværet med dette.

Fordelen ved en elektronisk lås er også, at du nemt kan ændre koden. Du kan også selv styre, hvem der har adgang til dit hjem, ved kun at give adgang i et vist tidsrum. Indenfor dette tidsrum skal vedkommende så indtaste en fircifret kode, som du har valgt.

Måske har du også prøvet at miste en nøgle. Det kan være meget utryghedsskabende ikke at vide, hvor nøglen er havnet. Med en elektronisk lås er du fri for denne bekymring, da du blot ændrer koden til låsen, hvis du skulle være uheldig at miste din chip.

En elektronisk dørlås er også mere sikker end en traditionel lås, idet låsen ikke kan lirkes op af ubudne gæster.

Med en professionel monteret elektronisk dørlås slipper du derfor for besværet med de fysiske nøgler, og sikrer dit hjem på en god og bekvem måde.

En børnevenlig dørlås

Har du børn som selv går hjem fra skole eller fritidsaktivitet? Det er ikke altid, at børn er gode til at huske nøglerne. Men du kan dog være helt sikker på, at de nok ikke sådan lige glemmer deres smartphone. Netop derfor er en elektronisk dørlås en genial løsning til familien med børn. Dit barn installerer simpelt og nemt bare app’en på sin smartphone. Når barnet så kommer hjem scannes app’en på dørlåsen hvorefter koden på dørlåsen indtastes, og så er der låst op. Så er du også altid sikker på, at dit barn kommer indendørs, når han eller hun kommer hjem fra skole.