Hvorfor vælge et whiteboard?

Har du gang i en masse projekter og drukner du i huskesedler og deadlines? Er dit skrivebord hver dag klistret helt ind i med stickynotes? Så er en whiteboard tavle helt sikkert løsningen for dig! Du kan bruge whiteboards til en lang række forskellige ting. Du kan skabe et kreativt moodboard, den giver dig overblik over alle dine projekter og du kan også bruge den til brainstorming. Whiteboards kan også fungere som en projektionsskærm, når du til dine store og vigtige præsentationer, har et PowerPoint med som skal vises – det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Miljørigtigt og super nemt

Der er mange fordele ved at anskaffe sig et whiteboard. Til møder, oplæg eller under forhandlinger, kan du bruge dit whiteboard til at formidle dit budskab visuelt til dit publikum, hermed får du inddraget alle de involverede parter, som er en del af projektet. Whiteboards skaber altså nemt og hurtigt et overblik over oplægget, og alle kan følge med i hvad der sker. Herudover sparer du ved brug af whiteboards også på papiret, og dit whiteboard bliver altså som en ekstra bonus også det miljørigtige valg.

Alt efter dit behov, kan du finde et whiteboard der passer til lige præcis den sammenhæng, som du mangler det i. Whiteboardsene varierer nemlig både i størrelse, materiale og tilbehør.

 

Til den kreative og den strukturerede

Til designerne, indretningsarkitekterne og fotograferne, som arbejder meget med visuelle og kreative moodboards, anbefales det at købe et magnetisk whiteboard. Her kan du hænge dine billeder op, samt tegne og skrive på det lige så meget som det lyster.

Til de mere strukturerede, er whiteboardsene perfekte til at lave ugeplaner, og er man en lille virksomhed, kan man med fordel lave en oversigt over medarbejdernes mødetider i løbet af ugen, så man kan se hvem der møder senere ind osv. Her er whiteboardet især relevant, når man arbejder i projekter, hvor man er afhængige af hinandens arbejde. Til dem som har møder flere forskellige steder, er der whiteboards med hjul, som kan flyttes fra rum til rum.

Udover det store udvalg af whiteboards, er der også et stort udvalg af tilbehør. Der findes tuscher i mange forskellige farver, tuschhylder og magneter. Der findes derudover også inddelingstape, som du kan bruge til at lave halvpermanente inddelinger af din whiteboard tavle. Du finder et stort udvalg af whiteboards og tilbehør på Whiteboardshoppen, som er Danmarks største online forhandler af whiteboards.