El arbejde i høj kvalitet

Har du problemer med elinstallationer? Så kan Duemose hjælpe dig. Hos dem sættes der stor fokus på høj kvalitet, og du får samtidig en professionel elektriker til en fornuftig pris. Med kontor i Helsinge, hjælper de især i Hillerød og Frederikssund, men kører gerne ud til kunder i resten af Sjælland.
Elektrikerne hos Duemose hjælper med både små og store opgaver, og i forbindelse med sidstnævnte, kan der leveres totalløsninger. Alle medarbejderne hos Duemose er fagudlærte og i stand til at håndtere enhver opgave professionelt.

 

Kvalitet, dialog og service

Med elektriker hjælp fra Duemose, får du en god samarbejdspartner, der er fagligt stærkt i alle opgaver, der skal varetages. Det er vigtigt at kunden er tilfreds, med de opnåede resultater, og der sættes derfor altid fokus på et godt samarbejde med kunden.

Hvis du har akut brug for hjælp, har Duemose døgnservice, hvor du altid er velkommen til at ringe. Om det er dag eller nat, står de klar når uheldet er ude, og du har brug for hjælp.

 

Solceller og lynbeskyttelse

Hos Duemose, er der fokus på at skåne miljøet, de sætter fokus på miljøbevidst energi og har blandt andet installeret biobrændselsanlæg, fjernvarme samt solenergi. Hos Duemose kan elektrikerne hjælpe dig med at installere et solcelleanlæg, noget der har mange fordele, heriblandt nedbringelse af dit månedlige elforbrug, det kræver næsten ingen vedligeholdelse og er tilmed en miljøvenlig energikilde.
Elektrikerne kan også hjælpe med lynbeskyttelse i hjemmet, der blandt andet indfanger direkte lynnedslag med et indfangersystem, og forebygger farlige gnistdannelser i strukturen ved hjælp af potentialudligning eller seperationsafstand mellem lynbeskyttelseskomponenterne og andre elektrisk ledende elementer. Duemoses elektrikere sørger for at installere en lynbeskyttelse i husets hovedtavle, således denne kan aflede lynet inden elektronikken i huset tager skade. På den måde undgår du at skulle undvære din computer eller tv, fordi lynet er slået ned.