Identificer din stress og find balancen i din hverdag

Stress er noget, vi alle føler fra tid til anden. Det er forskelligt, i hvilken grad. Det kan være, du er stresset en dag, men at det går over den næste. Det kan være en formiddag. Stress bliver farligt, når det ikke er en dag eller en formiddag. Farligt, fordi det er en tilstand, du kan have svært ved at slippe ud af. Stress er nemlig et forgangsstadie til mere alvorlige sygdomme, fordi det svækker vores naturlige forsvar mod mere alvorlige ting. Det er vigtigt, at du kigger efter tegn på stress. Selvom det er svært. Hvis du føler dig stresset, kan du heldigvis få stress behandling i København. Stress behandling finder roden til dit stress og forsøger at fjerne den tanke, som stresser dig.

Hvilke tanker er stressende?

Det er typisk i udfordrende perioder, at du oplever stress. Det kommer helt inde fra de dybe sindelag. Derinde er der en tanke, som stresser dig. Typiske eksempler på stress er:

  • Jeg er utilstrækkelig og ikke god nok. Det, jeg leverer, er ikke tilfredsstillende
  • Jeg kan ikke sove, jeg føler mig hyperaktiv og presset af noget, jeg skal nå
  • Jeg er følsom og reagerer voldsommere. Mine tanker stikker af oppe i hovedet på mig.
  • Fysisk kan jeg mærke, at der er noget galt. Jeg ryster og er urolig. Jeg har en trykken for brystet og ondt i hovedet.

Stress behandling forsøger at finde frem til kernen af din stress. Professionelt personale har de redskaber, der skal til. Vi er alle forskellige. Derfor er vores stress også forskelligt.

Det første skridt er at tage det første skridt

Det sværeste ved stress er at anderkende det. Du bliver nødt til at sige til dig selv, at du er stresset og skal have hjælp. Stress behandling hjælper dig, men du skal selv opsøge det. Gør du det, oplever du nyt overskud efter din stress behandling.