Installation af el i nybyggeri

Leder du efter en kvalitetsbevidst elektriker? Hos Stricker EL-service kan du finde din elektriker, der udfører højt erfaret el-arbejde, og sikrer el-løsninger for hele landet – men primært Roskilde og København. De står altid klar til at hjælpe en med en professionel elinstallation udført i kvalitetssikret arbejde, da de vil gøre alt, for at levere godt håndværk samt el-arbejde og service i allerhøjeste kvalitet, og derved bringe en helt ny dimension af lys og liv ind i dit nye hjem. De har et stærkt team af erfarne elektrikere, der altid er klædt på til at hjælpe- og tilfredsstille deres kunder med den bedste service og rådgivning. De sætter en ære i at finde den helt rigtige belysning ”vi gør det for spændingens skyld”, hvilket de gennem årene har opnået massiv erfaring med, da alle mennesker har behov for belysning – de tager deres kunder alvorligt! Korrekt belysning kan nemlig være meget afgørende for trivsel og sikkerhed. De har mere end 50-års erfaring, og kan montere alle former for belysning. Med de mange års erfaring, har de altså den rette viden og håndværk, der skal til, for at kunne løse en hver el-opgave, uanset hvad de bliver stillet overfor.

Når du står og skal bygge et helt nyt hus, og dermed tage stilling til installation af el i nybyggeri, er der mange muligheder åbne. Her er det vigtigt, at man får truffet de rigtige valg.

Hvis du skal have installeret el i dit nye hjem findes der en god måde du kan spare penge på, hvilket er at få installeret lyskilder med LED. Lyskilder med LED bruger mindre strøm, har en længere levetid, er fri for kviksølv, tænder uden forsinkelse, er dæmpbare, tåler alt slags vejr og er miljøvenlige. Det er altså en god investering i sidste ende, hvis du vil spare penge på den lange bane, og måske samtidig vil gøre noget godt for miljøet.