Kaffeautomaten til din virksomhed

Der findes et hav af forskellige kaffeautomater, og derfor kan det være lige så svært at finde den helt rette for dig og din virksomhed. I bund og grund kan man sige, at kaffe jo er kaffe – men der er bare alligevel forskel på, hvordan man vil have sin kaffe. For der er jo ikke rigtig nogen pointe i at have en kaffeautomat, hvis ingen vil benytte den alligevel. Derfor kan det altså være en god idé at få rådgivning i, hvilken kaffeautomat, der formentlig vil passe bedst til virksomheden.

Og hvad endnu bedre er, så er det altså også muligt at få kaffeautomater, hvor der er tænkt et bæredygtigt aspekt ind i løsningen. Ikke nok med, at du kan drikke god kaffe med god samvittighed overfor miljøet, de lokale farmere, kaffebønder samt deres lokalområde – så får du også en løsning, der er energibesparende, hvilket vil kunne mærkes på virksomhedens elregning.

Nogle af kaffeautomaterne er faktisk så innovative, at de lægger mærke til dine og dine kollegers vaner, og derved kan den også slukke og tænde sig selv, efter det mønster den ser. Og det er altså noget, der rykker på elforbruget.

Og om lidt er kaffen klar

Det lyder måske som om, at sådan en kaffemaskine kun kan brygge kaffe, men det er faktisk ikke helt rigtigt. For der findes også kaffeautomater, som kan brygge dig andre spændende drikke som kakao og varmt vand til en god kop te.

For størstedelen af os, kan en god kop kaffe være ret afgørende for vores start på dagen, det kan samtidig være en kop kaffe, der lige gør, at vi giver den en ekstra skalle sidst på dagen. Og der, lige når man har allermest brug for den dejlige drik, så kommer man ud, og så er der en, der har taget den sidste slat kaffe, uden at sætte en ny kande over. Så skal man til at bruge tid på at brygge en ny kande, og man står og venter. Pludselig er der bare gået 10 minutter med det. Med en kaffeautomat vil der altid være kaffe nok til alle.

Hvis du overvejer at anskaffe en kaffeautomat til din virksomhed, så kan det varmt anbefales, at du får rådgivning til dette. Og vi har fundet de helt rette til at vejlede dig. Du kan finde råd og vejledning her.