Klatmaleri? Nej tak – Hyr en professionel!

De fleste af os har oplevet det: Stuen trænger til en opfriskende omgang maling, og du tænker at opgaven virker så simpel, at du sagtens selv kan ordne det, hvis du tager weekenden til hjælp.

Efter at have brugt timevis på at vælge den rigtige farve, købe udstyr og dække af, kan du endelig gå i gang med projektet. Og når arbejdsweekenden endelig er ovre, og skulderen føles, som om den kunne falde af, lægger du træt penslen fra dig, træder et skridt tilbage og beundrer arbejdet.

Det er en dejlig følelse. De første fem minutter, og så indtræder skuffelsen. For hurtigt bemærker man alligevel pletter på væggen, der ikke er blevet malet helt jævnt, hjørner der er blevet glemt eller endnu værre: Malingspletter på gulvet.

Løsningen på problemet

Alle disse problemer er man fri for, hvis man hyrer en professionel maler. Alligevel er det dog vigtigt at vælge en maler, hvor man er sikker på, at kvaliteten er i orden. Her er det en ide at kigge efter om maleren, du har udset dig, er medlem af foreningen Danske Malermestre. Det er nemlig din garanti for, at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt. Hvis uheldet skulle være ude, og arbejdet ikke er, som du har ønsket, har du nemlig mulighed for at klage til Danske Malermestres Garantifond, og få arbejdet udbedret omkostningsfrit. Hos din lokale maler i Århus, Beder & Malling bliver arbejdet imidlertid altid udført professionelt, og maleren har mange gode referencer bag sig. Her er der nemlig fokus på kvalitet og fleksible løsninger, så du kan få udført arbejdet, så det passer dig.

Det er altså en god ide at hyre en maler, der er medlem af Danske Malermestre, så du ved at arbejdet bliver udført tilfredsstillende. Og i stedet kan du bruge weekenden på det, den er skabt til – at slappe af.