Køb brugte maskiner når du starter en virksomhed

Der er mange, som går med en drøm om at blive selvstændig en dag, så man kan være sin egen chef og udføre lige netop den idé, man har til en god virksomhed. Der er kan være rigtig mange udgifter, når man først starter ud, fordi man ikke har nogen kundebase endnu, og man kan derfor spare penge på at købe sine maskiner eller genstande brugt. Skal man for eksempel opstarte en entreprenør virksomhed i Jylland omkring Aarhus eller Aalborg, kan det være man skal have fat nogle brugte gravemaskiner eller andre brugte landbrugsmaskiner. Det kan være en god måde at spare penge på, samtidig med at man kan få nogle maskiner, som fungerer lige præcis til det de skal. Man behøves altså ikke bruge hele formuen, når man starter en virksomhed – Læs mere om brugte landbrugsmaskiner her

3 ting man skal have styr på inden man starter ud som selvstændig

Der er rigtig meget arbejde i at være selvstændig, og især i begyndelsen er der mange ting, som man skal have styr på. Det er ikke alle som starter virksomhed, der nødvendigvis har erfaring med alle de lovmæssige og økonomiske aspekter, og derfor er der her 3 ting, man skal huske inden man starter virksomhed.

  1. Få et CVR-nummer. Det er vigtigt, at man får sig et CVR-nummer, hvis man vil begynde en virksomhed. Det er faktisk slet ikke muligt at køre en virksomhed, hvis man ikke har et CVR-nummer, så derfor er det første skridt at få det på plads. Man skal her dog huske, at man kun er forpligtiget til at blive momsregistreret, hvis man omsætter for mere end 50.000 kroner om året.
  2. Sæt dig ind i skattereglerne. Alt afhængig af hvilken virksomhedsform du driver, så er der mange forskellige skatteregler, som skal følges. Det er vigtigt at finde ud af, hvilke der gælder i netop din situation, da man kan få fradrag for sine udgifter, som trækkes fra, når man udfylder sin skatteprofil.
  3. Få styr på budgettet. Det er yderst vigtigt, at man har styr på sit budget, når man starter ud, da det hjælper en til at forstå behovet for at sikre virksomhedens pengestrøm. Der er flere forskellige budgettyper, som man skal have styr på. Man kan blandt andet lave et etableringsbudget, driftsbudget og likviditetsbudget, så man kan holde øje med de forskellige økonomiske aspekter i virksomheden.