Miljøvenlig håndtering af affald

Har dit firma en masse affald, I skal af med? Her kunne der være tale om biler, motorcykler, dæk samt alle former for jern og metal. Hvis ja, så er du måske interesseret i at vide, hvordan du kan komme af med alt dette på den mest miljøvenlige måde. Her er svaret ganske enkelt: at aflevere det til en genvindingsvirksomhed.

 

Befinder du dig omkring Sønderjylland eller Haderslev vil en oplagt virksomhed at aflevere dit skrot til være U.L. Petersens eftf. Her bliver der gjort en ære i at behandle de afleverede sager på bedste vis.

 

En gave til dig selv og miljøet

Udover at det er godt for miljøet at aflevere sit affald til genvindingsvirksomheder, kan du også selv nyde godt af en fordel. Hos UL Petersens eftf får du nemlig en Skrotpræmie ved aflevering af biler. Dette betyder, at du ved at aflevere en bil, kan få udbetalt op til 5100 kr. På den måde opnår du en mærkbar fordel ved at aflevere din bil til virksomheden.

 

Når biler modtages til virksomheden, sørges der for, at den får den rette Miljøbehandling. Her vil den først blive afmonteret. Efterfølgende vil delene blive sorteret, og til sidst vil bestanddelene blive afleveret til godkendte affaldsmodtagere, så de kan blive genanvendt. Det vil sige, at materialerne fra din bil vil blive anvendt på ny, og du har derfor gjort noget godt for miljøet.

 

Både som privatperson, men især også i industrien, hvor der er større mængder skrotbart materiale på spil, er det vigtigt, at det bliver behandlet på en miljørigtig måde. Det kan du være helt sikker på, at U.L. Petersens eftf vil sørge for. Firmaets klare målsætning er nemlig at behandle skrot og affald på den mindst forurenende og mest energibesparende måde.

 

Kom i gang med det samme

Hvis tanken om at gøre noget godt for miljøet har vækket dig, så er det bare om at komme i gang med at sende dit metal, din bil eller hvad du ellers måtte have, til skrot. Om du selv vil komme og aflevere det, eller om vi skal afhente det for dig, er din beslutning. Er du interesseret i at købe brugsjern, er det i øvrigt også muligt i virksomheden.

 

Du kan tage kontakt til firmaet per mail eller ved at udfylde formularen på hjemmesiden eller ved at ringe. Der går dermed ikke lang tid, før du kan være med til at give miljøet og dig selv en gave.