Skab ro og nå mere

I Danmark har vi mange af de såkaldte storrumskontorer. De er elskede af mange, da man kommer hinanden ved og let kan samarbejde med sine kollegaer. De stor åbne miljøer giver en helt særlig dynamik og et særligt liv i rummet, hvor der summer af opgaveløsning og også er plads til de mere uformelle samtaler.

Paradoksalt nok er netop disse plusser også storrumskontorets største faldgrube. For selvom liv og glade dage kan gøre vidunderlige ting for humøret, så er det ikke altid gavnligt for koncentrationen. Det kan nemlig være svært at koncentrere sig, hvis der bliver snakket bag ved en, hvis folk stormer frem og tilbage eller hvis telefonerne ringer i en endeløs kimen.

Løsningen? En telefonboks!

Hvad er en telefonboks?

Hvis du tror, der er tale om at lukke dine ansatte ind i en indelukket telefonboks, tager du – heldigvis – fejl. Det ville næppe bidrage til deres produktivitet og desuden sende helt forkerte signaler.

En moderne telefonboks til arbejdspladsen er ikke en rød og aflang metalboks, men et produkt, som garanterer et behageligt miljø væk fra en støjende lydkulisse.

Boksen fås både til telefonsamtaler, der kræver absolut ro, men også i størrelser, der er på mål med almindelige kontorrum, hvor der er plads til borde og stole – endda et helt konferencebord i nogle tilfælde.

Selve boksen kan placeres inde i et større kontor, så de ansatte altid kan se og evt. booke tid og plads i det stille miljø.

Hvorfor er ro vigtigt?

Det et vigtigt for dine ansatte, at de kan tilgå et stille og roligt miljø, når de har behov for at koncentrere sig om deres opgaver. Selv små forstyrrelser kan være irriterende og kontraproduktive, når man sidder og skal fordybe sig. Faktisk skal man bruge ca. 15 min. for at finde retur til det koncentrationsniveau, man var på, hver gang man bliver afbrudt. Og afbrydelser forekommer desværre hyppigt i et storrumskontor – særligt hvis der ikke er regler for, hvordan man beder om hjælp eller spørger ind hos sine kollegaer.

Ro er med andre ord i stand til at skabe et mere produktivt miljø, hvilket betyder, at virksomheden får et større indtjeningspotentiale. Sørg derfor for, dine medarbejdere kan tilgå et roligt miljø og få klaret deres opgaver.