Nordal møbler – møbler til enhver smag

Nordal er en dansk familieejet virksomhed, der blev etableret i 1991 af ægteparret Annie og Ingolf Nordal. Eventyret begyndte da Ingolf Nordal forelskede sig i smukke, gamle møbler fra Indien, som han importerede til Danmark med stor succes, og som han solgte i en gammel biograf i Horsens. Siden da er Nordal møbler blevet yderst anerkendte i møbelbranchen, og Nordal møbler synes at have rødder i historier fra hele verden, og har i dag et design-look med en fin, rød tråd igennem, som er blevet Nordals helt unikke kendetegn. Så er du til det rå og rustikke, til luksus hippie- eller en afslappet boheme stil, til retro look eller et cool industrielt design, så vil du nyde at gå på opdagelse blandt de mange fantastiske Nordal møbler.

Nordal møbler der skaber liv

Er du lige flyttet i ny bolig, og mangler du en lang række nye møbler og forskelligt interiør til at udfylde de mange rum og etablere en indretningsstil? Eller har du bare behov for og lyst til at give dit hjem en ordentlig makeover, så du kan puste nyt liv i eksempelvis soveværelset, dagligstuen, entréen eller køkkenet? Det kan også være, du har en teenager i huset, der påtænker at flyve fra reden og har brug for et komplet og ungdommeligt møblement til den nye lejlighed? Uafhængigt af din specifikke situation, så er det absolut anbefalelsesværdigt at tage et kig på Nordal møbler.

Nordal møbler er utroligt anerkendte, og du kan derfor være sikker på, aldrig at gå helt galt i byen, hvis du vælger at fylde dit hjem med Nordal møbler. Nordal møbler er kendt for deres særdeles høje kvalitet og lækre design, som skaber en unik stemning i ethvert hjem. Du har altså mulighed for at præge din bolig lige som du ønsker det, og du kan skabe en stil der er alt lige fra rustik til elegant. Med Nordal møbler har du mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Spiseborde, vitrineskabe og praktiske hylder

Er du på jagt efter et nyt spisebord til din spisestue? Mangler dagligstuen et smukt, elegant og meget rummeligt vitrineskab til opbevaring og udstilling af dine flotte arvestykker? Eller mangler entréen noget opbevaringsplads, hvilket kalder på en funktionel og praktisk hylde til væggen? Så kan du lige her se et stort udvalg af Nordal møbler.