Autolifte – det bedste redskab til automekanikeren

Er du automekaniker? Så kender du højst sandsynligt også vigtigheden af at have nogle gode autolifte. Med de rette lifte kan du nemlig nemt og hurtigt flytte bilen eller motorcyklen op og ned i højden, så du kan gøre dit arbejde færdig med så lidt besvær, som muligt. Der findes mange forskellige former for autolifte, men rigtig mange vælger den klassiske løsning med en 2 søjlet autolift. De vælger netop denne form for autolift, fordi dens løftekapacitet er høj og fordi løfte- og sænketiden er yderst lav. Med en 2 søjlet autolift har du altså mulighed for at udføre dit arbejde til UG.

Rigtig mange mekanikere har dog også fået øjnene op for de smarte 1 søjlede autolifte, som også er en virkelig smart og desuden pladsbesparende løsning. De 1 søjlede autolifte kan flyttes, når de ikke skal bruges, og så er deres løfte- og sænkekapacitet stadig yderst høj. Skab meget mere værdi til værkstedet med den rette værkstedsindretning og –udstyr. Det giver synlige resultater, og du får med garanti optimeret din bundlinje.

1 søjlede autolifte

De 1 søjlede autolifte fungerer i princippet som en stor palleløfter. Den er, som sagt, nemt at flytte væk, når du ikke skal bruge den, og den kan hurtigt sættes ind, når du har brug for ekstra kapacitet i travle perioder. De 1 søjlede autolifte er desuden nogle rigtige gode alternativer til de 2 søjlede autolifte.

Mange værksteder køber denne type lift for, at de i travle perioder kan sætte en ekstra arbejdsstation ind i driften – eksempelvis i dæksæsonen.Som privat kan man også drage stor fordel af at kunne flytte liften væk, hvis du eksempelvis skal bruge værkstedet til private formål, uden at gå på kompromis med anvendelsesmulighederne.

2 søjlede autolifte

En standard 2 søjlet autolift kommer med tredelte arme foran og med skruepads, så du nemt kan ramme de optimale løftepunkter på bilen – selv på de helt små biler, som eksempelvis en Fiat 500. Derudover er mange 2 søjlede autolifte fuldautomatiske, hvilket vil sige, at al betjening af liften foregår på kontrolpanelet.Du skal altså ikke ud og trække i en wire for at udløse låsene eller sænke liften. Det hele fungerer ved et tryk på knappen.

Er du interesseret i at få en ny autolift til dit værksted, så kan du lige her se et stort udvalg af autolifte.