Ønsker du at aflaste dine medarbejdere?

Dette er et sponsoreret indlæg

I mange typer af erhverv udfører de ansatte hver dag hårdt, fysisk arbejde, som kræver meget af kroppen og kan være belastende. Dette gælder blandt andet i industrien, hvor der kan være situationer med tunge løft eller andre opgaver, der belaster kroppen.

For at de ansatte opnår den rette trivsel og undgår skader, må man som arbejdsgiver sørge for, at de ansatte så vidt muligt bliver aflastet og ikke bliver belastet mere end højst nødvendigt. Dette kan gøres ved hjælp af Exoskeleton, der vil gøre arbejdsdagen lettere for dine medarbejdere ved at give dem en ergonomisk hjælpende hånd.

 

Produkter til en bred række fysiske arbejdsopgaver

Der findes mange forskellige slags fysiske arbejdsstillinger, som belaster kroppen på forskellige måder. Derfor er det nødvendigt med flere slags produkter, der kan hjælpe ved forskellige arbejdsstillinger og i forskellige situationer. Derved bliver det muligt at finde et produkt, der vil egne sig til netop den type arbejde, der udføres i din virksomhed.

 

Exoskeleton er lavet til at aflaste muskler og led, uden at de forhindrer den fulde bevægelsesfrihed. Dette sker ved hjælp af en let, mekanisk kabelteknologi, der giver de bedste forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde, uden at det fører til skader.

 

I sortimentet finder du produkter til aflastning af følgende dele af kroppen:

  • Ryg
  • Skulder
  • Nakke
  • Håndled
  • Tommelfinger

 

Der er dermed produkter, som hjælper til mange forskellige typer af opgaver. Ved håndtering af laster er støtte til håndleddet fordelagtigt, da det forhindrer, forebygger og behandler lidelser som eksempelvis betændelse i håndleddet.

Hvis de ansatte har en masse stående arbejde, er der støtte til lænden, som kan give en bedre kropsholdning og forebygge immobilitet.

Du kan læse meget mere om hvert produkt, og hvordan de hjælper, hvis du er interesseret i at aflaste dine medarbejdere med den fysiske belastning.

 

Gladere medarbejdere og bedre resultater

Ved at de ansatte ikke belastes mere end højst nødvendigt fysisk, vil de have en større trivsel på arbejdspladsen og være gladere for at være der. Når medarbejderne trives, vil de være en bedre arbejdskraft og også være i stand til at holde fokus længere samt holde koncentrationen oppe. Dette vil i det lange løb føre til bedre resultater og mere effektivitet.

Det betyder altså, at du både gør noget godt for din virksomhed og dine ansatte ved at investere i produkter, der kan hjælpe med aflastning af muskler og led.