Leder du efter nye kitler til dine ansatte?

Dette er et sponsoreret indlæg

 

Har du virksomhed inden for en branche, hvor en kittel er et sikkert og fast element i arbejdsbeklædningen? Kitler er både en del af arbejdsuniformen, hvis man er i plejesektoren, i industrien eller på klinik. Hvis du er på udkig efter kitler til dine medarbejdere, er du garanteret interesseret i at finde nogle, der er i lækker kvalitet og til fornuftige pris. Dette er heldigvis ikke umuligt, og du kan på dette link https://www.kentaur.com/dk/c/kittel finde et stort udvalg af kitler til mange forskellige formål og brancher.

 

Gå ikke kompromis med din kittel

Hvis dine ansatte skal have en kittel på hver eneste dag på arbejdet, er det et must, at den er i god kvalitet og bidrager til, at der kan udføres et godt stykke arbejde.

I det store udvalg af kitler finder du blandt andet følgende slags:

  • Kitler til damer
  • Kitler til herrer
  • Unisex-kitler
  • Korte kitler
  • Lange kitler

 

Det vil altså sige, at du har rig mulighed for at finde netop de kitler, der passer bedst til din virksomheds behov.

Sortimentet byder også på en kittel, der er oplagt som gæstekittel eller overtrækskittel, hvis dette skulle være af interesse.

Kitlerne fås i hvid, blå og grå, så du har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til din branche.

 

Hvis du driver en virksomhed i industrien vil det garanteret glæde dig, at nogle af kitlerne HACCP-godkendt, så de også kan bruges dér.

 

Hvis du er interesseret i at give nye og lækre kitler til dine ansatte eller kollegaer, kan du med fordel tjekke udvalget ud og se, om der skulle være noget for jer. Du kan også finde andre former for kliniktøj, tjenertøj, kokketøj og arbejdstøj i det hele taget, så du aldrig kommer til at gå ned på arbejdstøj.

 

Mere motivation med ordentligt arbejdstøj

Det er nemmere for dine ansatte at holde motivationen oppe, hvis de glæder sig til at tage deres arbejdstøj på, når de møder om morgenen. Arbejdstøjet kan bidrage til, at de ansatte kommer i det rigtige mindset, så de har de bedste forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde og opnå gode resultater. Kitlerne vil endvidere gøre, at dine ansatte fremstår professionelle, og kitlerne kan også give en form for autoritet, hvilket kan være til gavn, hvis I har kontakt med kunder eller klienter.