Overvejer I at lægge nyt tag?

Går I og drømmer om en fornyelse af huset? Et nyt tag kan være en rigtig god investering, hvis der skal renoveres eller opgraderes på huset. Et nyt tag er ikke kun en æstetisk investering, men kan også gavne jer på mere tekniske områder.

Et nyt tag øger husets salgsværdi og kan give en stor besparelse på varmeregningen. Når man bygger nyt tag, er det nemlig en fordel, og ofte et krav, at man efterisolerer på loftet. En efterisolering vil forbedre indeklimaet og give jer mere luft i det månedlige budget.

Hvis I har problemer med skimmelsvamp, fugt eller skadedyr, vil et nyt tag også kunne afhjælpe de problemer.

Få den rigtige håndværker med fra starten

At lægge nyt tag er en omfattende og vigtig opgave. Det er en god idé, at vælge et håndværkerfirma der kan agerer totalentreprenør på din opgave. En kompetent håndværker kan rådgive på både det æstetiske og tekniske niveau, samt hjælpe dig med ansøgninger og byggetilladelser.

Når man vælger håndværker, er der nogle parametre, der er gode at gå efter, for at sikre sig kvaliteten af arbejdet er i top. Man kan forhøre sig rundt i lokalområdet efter anbefalinger, bruge internettet til at finde anmeldelser, og ikke mindst snakke håndværkeren selv for at få en fornemmelse af firmaet.

Et kvalitetsmærke, man også kan kigge efter, er Dansk Byggeri. Det er et en erhvervs- og arbejdsgiverorganisation med 5.600 virksomheder, som samtidig fungerer som en garantiordning for kunderne.

Aage Wegener & Søn

Aage Wegener & Søn er et eksempel på en håndværkervirksomhed, der er med i Dansk Byggeri. Virksomheden holder til ved Skanderborg og udfører bl.a. kloak-, murer- og tag arbejde. De har eksisteret siden 1912, men har igennem alle årene fulgt den moderne udvikling.

De mange kompetencer gør tilsammen virksomheden til et oplagt valg, når der skal bruges en totalentreprenør til privatboliger, erhvervsbyggeri eller energivejledning.