Pakke ned, pakke ind, pakke op og pakke til- Her får du pakkerne til det hele

Pakker. Pakker hører mange ting til. Måske falder fødselsdagen dig først ind, eller så tænker du måske som noget af det første på juleaften. Her er pakkerne om nogen en ekstremt fast tradition. Her ligger pakkerne og pryder, men ikke mindst piner, under det fine træ, hvor de bliver liggende lige indtil, at de skal frem til den nye rette ejermand.

 

Og det er faktisk slet ikke så uvant for pakkerne at være tæt knyttet sammen med træet, i hvert fald ikke i industrien. For før, at din pakke kan ligge der, så fin og uskadt, har den været igennem rigtig mange ting, og det er lige før, at man kunne betegne det som et mirakel, at den stadig er uskadt. Men faktisk er det slet ikke et mirakel og har heller ej noget med held at gøre. Nej, det er kvalitet der sikrer den sikre tur fra A til B hver eneste gang.

 

Du kan måske bedst forestille dig det at pakke en gave ind, som når du eksempelvis skal pakke den fine musselmalede vase ind til mormor. Så sørger du for, at den er i både avispapir, pap og flamingo, så den kommer helskindet frem.

 

Pakker også ind i større skalaer

Men der er forskel på, om det er cykelturen eller lastbilturen, som pakken skal overleve. Pap, avispapir og flamingo holder ikke i de størrelsesforhold, som specialister i køb og salg af pakker arbejder i. Nej, her må ty til stærkere materialer- nemlig træet.

 

Træ er bum stærkt. Indpakning i træ er en væsentlig opgradering i sikkerhed og ikke mindst holdbarhed. Fordi man skal være sikre på, at indpakningen er i materiale, der holder med en 100 procents sikkerhed hver eneste gang. Det gør, at du kan stole på løsninger i træemballage og logistikløsninger hver eneste gang.

 

Pallerne, som der ofte udgår indpakningen af pakkerne, kommer i mange slags. Det er helgardering for dig som kunde, da ingen lastbil, lastvogn eller lignende er ens. Så lige meget hvor skæve og irriterende dine mål er, så findes der løsninger, der får dig, dine pakker og paller sikkert fra A til B.