Rammer redder rummet

Når man ønsker at udsmykke sine vægge, falder valget ofte på plakater. Men mange vil måske være lidt afskrækkede, fordi de frygter, at rummet hurtigt vil ligne en teenagers værelse, hvor plakater er hængt op med nåle over det hele. Men det er der heldigvis en løsning på. Er du også en person, der ønsker plakater, men som også frygter ovenstående sammenligning, så frygt ikke. Med en billederamme undgår du fuldstændig at dine vægge kommer til at ligne væggene på en teenagers værelse. Og lige meget hvilken størrelse din ønskede plakat er, så kan du være sikker på at finde en ramme, der passer til. Er du usikker på, hvilket motiv du ønsker i din stue, kan det være en god ide at investere i en skifteramme. Med en skifteramme har du nemlig mulighed for hurtigt og nemt at skifte indholdet i rammen ud, så du kan prøve af, hvor du synes, dit motiv tager sig bedst ud.

Det gode ved rammer er også, at de findes i utallige forskellige farver, materialer og mønstre. Lige meget hvilket motiv du har valgt, kan du finde en ramme – eller flere – der matcher dit motiv perfekt. Står du med et motiv, som, du synes, mangler et eller andet, kan det meget vel være en ramme, der skal til, for at du synes, motivet er fuldendt. Den rigtige ramme kan ofte være med til at få plakaten eller billedet til at blive lige en tand ekstra flottere og sørge for at det passer endnu bedre ind i din stue, dit køkken eller dit soveværelse.

Skab sammenhæng med rammerne

Står du og har købt en ny lampe i en meget speciel farve, en ny sofa eller et nyt gulvtæppe, så kan det være, du skulle overveje at finde en ramme, der matcher de nye farver i din stue – eller det rum det nu drejer sig om. Anskaffer du rammer, som matcher noget andet i dit rum, skaber det et flow og en sammenhæng i lokalet, som man måske ikke umiddelbart lægger mærke til, men som alligevel er med til at gøre rummet mere roligt og mere sammenhængende, netop fordi man vælger matchende farver og derved undgår at skabe forvirring ved at smide mange forskellige farver ind i rummet. Det er dog selvfølgelig en smagssag, og det er derfor heldigt, at der findes så mange forskellige slags, typer og farver af rammer, så du kan vælge lige netop det, du synes, fuldender dit hjem.