Sådan giver du dig selv et tiltrængt pusterum fra en hektisk hverdag

Dette er et sponsoreret indlæg

 

Mange mennesker har fået øjnene op for camping. Derfor er der også flere og flere som i en fortravlet hverdag, vælger det frie liv du kan opnå når du blot kan spænde campingvognen på bilen og køre ud i Danmark uden noget at skulle nå. Men hvordan kommer du så i gang med det såkaldte frie liv? Og hvad skal du være opmærksom på når du campere?

 

Find den helt rigtige campingvogn til lige netop dig

Overalt i Danmark kan du finde campingvogne til salg, og der er en stor forskel på kvaliteten og størrelsen af disse. Derfor er det vigtigt du tager stilling til hvad dine behov er, er i en større familie med børn er det klart at du bliver nødt til at investere i en større ofte også lidt dyre campingvogn, end hvis det er dig selv som skal køre ud i det blå. Find et stort udvalg af både nye og brugte campingvogne til salg her, der vil uden tvivl være en campingvogn til enhver smag.

 

Vær opmærksom på hvor du må sove

Det er ikke særlig rart at blive vækket midt om natten af en sur politimand, dette kan du risikere hvis du ikke er opmærksom på hvor det er lovligt at overnatte.  Der findes nemlig gratis rastepladser Europa over hvor du godt må sove, men her er der nogle ting du bør være opmærksom på sikkerhedsmæssigt.

 

Sørg for at have styr på sikkerheden

Det anbefales fra de fleste at du om natten holder ind på campingpladser, her vil du være nødt til at betale. Men dette kan mange gange være ulejligheden værd, modsat de gratis rastepladser der blev nævnt ovenfor, er der her nemlig vagter, som sørger for at uvelkomne gæster ikke kommer ind på området. Især i udlandet er det nemlig normalt at der finder overfald og røverier sted, og det er derfor ikke særlig smart at opholde sig på en rasteplads alene om natten. I udlandet er det nemlig almindeligt kendt at mange tyve gør brug af en metode hvor de indsprøjter narkosegas i kabinen, dette bedøver dig og de resterende personer, og mens i sover kan de herefter røve vognen. Denne gas er meget farlig og skadelig, og derfor er det i princippet også langt bedre blot at bruge en anelse flere penge på campingpladser, så du undgår at gå på kompromis med sikkerheden.