Sådan integreres alle virksomhedsfilialerne med én simpel metode

Når forretningerne går strålende, så er der grobund for, at forretningskonceptet kan videreudvikles og nye filialer kan åbnes. Denne vækst er enhver iværksætters grundlæggende ønske, da man kan se ens koncept blive værdsat og benyttet.

Væksten er dog et tveægget sværd, da der ikke kun er fordele ved situationen. Åbningen af nye filialer betyder nemlig også, at man pludselig står overfor større organisatoriske problemer. Hvor man i en enkeltvirksomhed kan løse de fleste problemer på stedet, så befinder virksomhedsfilialerne sig nu fysisk væk fra hinanden – og dette er en forhindring for hurtig og enkel problemløsning. Der er dog råd mod dette.

Integreret system med Microsoft Dynamics 365

Én af strategierne til at gøre kommunikation, planlægning, strategi, kundekontakt og meget mere lettere henover flere filialer er ved brugen af et integreret system. I stedet for at alle filialerne bruger hvert deres eget system, så kan man i stedet søge at skabe en samlet database, som alle filialerne bruger. Dette er både værdifuldt internt i virksomheden, men det er i høj grad også prisværdigt for kunderne, som får lov til at opleve en ensartet oplevelse i virksomhedens filialer.

Én af disse løsninger er brugen af Microsoft Dynamics 365. Dette er et mangfoldigt system, som er skabt til at samle alle de forskellige tråde, som eksisterer hos virksomheder – hvad end det er økonomi, kundeservice, intern kommunikation eller noget helt fjerde, så kan det dækkes i Microsoft Dynamics 365.

De mange fordele ved Microsoft Dynamics 365

Mange processer kan blive gjort utroligt lette, når man benytter et system som dette. Økonomiske sammenligninger gøres blandt andet lettere, når al økonomi håndteres i ét og samme system. Kundeservice kan leveres på tværs af virksomhederne, når kommunikationsmidlet er det samme. Salgsprocesserne kan automatiseres og gøres ensartede. Marketing kan også koordineres herigennem. Der er kort sagt rigtigt mange fordele ved brugen af et integrerende system for enhver virksomhed.

Du kan gøre dig meget mere klog på Microsoft Dynamic 365 og dets fordele, hvis du klikker her og læser mere.