Sådan kan dit firma holde styr på værktøjet

På den travle arbejdsplads kan det være svært at have styr på alt. Der er meget, der skal organiseres og holdes styr på, og man kan hurtigt komme til at miste overblikket. For eksempel kan det være svært at holde styr på firmaets værktøj og materiel, men heldigvis findes der løsninger, der kan gøre det en hel del nemmere. Du kan nemlig få værktøjsstyring, der sørger for, at du altid kan være sikker på, hvor dit værktøj befinder sig. Værktøjsstyring minimerer svind af værktøj og er en optimal løsning for alle firmaer, der gerne vil have struktur og orden på arbejdspladsen.

 

Intelligent system

Værktøjsstyringen sker ved hjælp af et intelligent system, der gør, at du når som helst kan holde styr på dit firmas værktøj. Du får mulighed for at se, om værktøjet er lejet ud, eller om det benyttes af en anden medarbejder. Værktøjsstyringen er en overskuelig og nem måde at have overblik på, så medarbejderne i stedet kan lægge deres fokus på selve arbejdsopgaverne.

Systemet registrerer i øvrigt forbruget af værktøjet, så I kan holde styr på, hvor meget de forskellige typer af værktøj bliver brugt, og om der er noget, I eventuelt bør købe mere af.

 

Du kan tilgå systemet via en tablet, iPhone eller smartphone, så det er lynhurtigt at gå ind og tjekke status.

 

Få styr på de lovmæssige hensyn

Nogle værktøjer kræver lovmæssigt eftersyn, så man kan stole på, at sikkerheden er i orden. Det kan dog være svært at huske at få værktøjet til eftersyn til tiden, da der altid er mange andre ting at tage stilling til på arbejdspladsen. Ud over materialestyring holder systemet derfor også automatisk styr på de lovmæssige eftersyn, så det bliver gjort i tide. Du kan på den måde være sikker på, at dit værktøj er godkendt og fungerer optimalt.

 

Forskellige løsninger

Hvis du er træt af at bruge tid og kræfter på at holde styr på dit firmas værktøjer, kan det være, at værktøjsstyring er en god løsning for dig.

Alle firmaer har forskellige behov, og derfor vil den samme løsning ikke være optimal for alle. Heldigvis er der flere forskellige værktøjsstyringsløsninger, så du kan finde den rette til netop dit firma. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil være bedst for din virksomhed, kan du få vejledning og rådgivning af specialister, der kan guide dig på rette vej.