Sådan kan du give dine medarbejdere bedre forhold

Har du en servicevirksomhed med mange møder rundt omkring i byen? Måske en lagervirksomhed hvor der er langt imellem tingene?

 

Næsten uanset hvilken type virksomhed vil du kunne give bedre forhold til dine ansatte og effektivisere forretningen med et el-løbehjul.

 

Hvis du lige nu sidder og tænker over hvordan de to ting hænger sammen, så frygt ej, forklaringen kommer her.

 

Men lad os lige slå fast hvad et el-løbehjul er først.

 

Hvad er et el-løbehjul?

 

Du har næsten helt sikkert hørt om el-løbehjul i pressen. El-løbehjulene har været et meget omdiskuteret. Der er dog tale om udlejnings-firmaerne her.

Et el-løbehjul er i al sin enkelthed en videreudvikling på et normalt løbehjul. De løbehjul man normalvis ser på skaterramper og lignende.

Videreudviklingen består af at der er monteret en motor og et batteri, der tilsammen skaber drivkraften. Du skal altså ikke bruge dit ene ben til at skabe drivkraft med.

 

Derfor er et el-løbehjul en meget behagelig måde at transportere sig selv på. Det må køre der hvor cykler må køre, så dette er samtidig også et virkelig fleksibelt transportmiddel.

Derudover er de fleste modeller udstyret med fede features som en foldbar funktion, så det er nemt at tage med overalt, lys, fartpilot m.m.

 

Effektivisér din forretning med et el-løbehjul

 

Tænker du stadig hvad et el-løbehjul og effektivisering af din forretning har med hinanden at gøre?

Et el-løbehjul kan være genialt hvis du har en f.eks. en virksomhed der sælger serviceydelser hvor du og dine medarbejdere skal til mange møder rundt omkring i byen.  Det kunne f.eks. være ejendomsmæglere, revisorer, advokater og lignende.

Hvis dette er tilfældet, kan du måske nikke genkendende til at der ligger utrolig mange spildtimer i at køre byen tynd i bil, når man skal til møder?

Der er kommet flere biler i byerne og trafikken er derfor blevet langt mere ineffektiv. Denne udvikling ser desværre kun ud til at blive værre og værre i fremtiden.

 

Så du kan altså ganske enkelt undgå at bruge tid på at holde i kø og lede efter en parkeringsplads.

 

Et el-løbehjul har mange anvendelsesmuligheder

 

Det er ikke kun virksomheder der tilbyder serviceydelser der kan få gavn af et el-løbehjul.

 

Et el-løbehjul har et hav af anvendelsesmuligheder som rigtig mange virksomheder kan få gavn af.

 

Har i f.eks. flere afdelinger hvor nogle medarbejdere skal pendle imellem? Måske et stort lager hvor medarbejderne tit skal fra den ene ende til den anden?
Et ejendomsselskab hvor viceværten skal rundt til flere ejendomme?

Og sådan kan man blive ved.

 

Få gladere medarbejdere

Ved at investere i et el-løbehjul kan du fjerne en af de mest hyppige stressmomenter på en arbejdsdag, nemlig transporttid med kø og jagten på en parkeringsplads.

Derudover er det virkelig sjovt at køre på et el-løbehjul. Idet det ikke er belastende, som f.eks. en cykel, kan det være den tiltrængte pause midt på dagen, hvor man får lidt frisk luft og hygger sig. Man vil derfor formentlig opleve gladere og mere motivere medarbejdere.

 

Derfor bør du måske som virksomhedsejer/direktør overveje om der er nogle processer i din virksomhed der kunne effektiviseret ved hjælp af et el-løbehjul.