Sådan kan du spare penge når du starter dit eget firma

Mange går med ambitionen om at starte deres eget firma. Men dette er langtfra en nem proces, der er mange indviklet formler man skal udfylde for overhovedet at oprette virksomheden. Herudover er skal man også have kendskab til en lang række regler, men dette er slet ikke ens største problemer. Det kan nemlig være rigtigt svært at finde finansiering til ens virksomhed, og i starten kræver det, man skal smide en masse penge i virksomheden for at få den op og køre.

 

Overvej hvilken type erhvervstelefoni der kan svare sig

Der findes mange forskellige former for erhvervstelefoni, og alle de forskellige muligheder kan tilbyde mange forskellige løsninger. En anden som blandt andet er kendt for at være utrolig billig for virksomheder, er en softphone, du kan læse mere om hvad dette er, og hvad den kan tilbyde din virksomhed på følgende link: https://www.firmafon.dk/faq/hvad-er-softphone

 

Sørg for at tage de rigtige lån

Det er sjældent man når man skal starte ens virksomhed, har pengene i egen lomme til selv at kunne betale startkapitaler, samt alle de andre udgifter som hurtigt hober sig op. Dog er det vigtigt at slå koldt vand i blodet, og ikke gribe til hurtige nemme løsninger såsom kviklån. Dette kan i sidste ende blive starten på en meget lang periode med stort underskud i virksomheden, grundet høje renter og skjulte gebyrer. I stedet skal man tænke rationelt og udarbejde et etableringsbudget hvor du i detaljer udarbejder hvordan du vil anvende pengene og til hvad, derved finder du også ud af præcist hvor mange penge du skal bruge til at starte virksomheden, og risikere derfor ikke at løbe tør hen ad vejen. Dette er en god ide at medbringe til når, du henvender dig i banken for at høre om der er mulighed for de kan tilbyde dig et lån, med fornuftige renter, idet de kan se du har en klar vision.

 

Se på de løbende omkostninger

Det er vigtigt tideligt i forløbet at få dannet sig et overblik over de løbende udgifter din virksomhed har. Dette kan fx være de faste såsom lønninger, men også de variable som fx kunne være produktionsomkostninger. Grunden til det er smart tideligt at få styr på de løbende udgifter er, at du så ved præcist hvor meget du skal tjene for at disse er dækket og derved lave overskud i virksomheden og ikke underskud.