Sådan optimerer du dine produktfremvisninger

Når du skal forsøge at sælge et produkt til en potentiel kunde, så kan det være meget svært, hvis produktet endnu ikke findes i fysisk form. I den slags situationer, kan det være vanskeligt at finde på argumenter for køb eller fremvise fede features, som ville kunne påvirke kunden til et salg. Hvis der bare fandtes en løsning, hvor man kunne fremvise et fysisk produkt, men uden faktisk at fremstille det før kunden har godkendt det. 

Vis dit produkt i 3D

Hos flowstudio.dk kan de løse netop dét problem. De gør det netop muligt, at du kan fremvise dit produkt helt uden at have produceret eller fremstillet det. Hvis du står og skal forsøge at sælge et hus, men intet har at vise til den potentielle kunde, så kan de hos flowstudio.dk netop hjælpe dig med at visualisere produktet. Hos flowstudio.dk arbejder de med 3D visualisering, som gør det langt nemmere for fremtidige købere at forestille sig produktets fysiske udfoldelse. Det vil det også gøre det langt nemmere at sælge. 

Få hjælp hele vejen   

Hos flowstudio.dk hjælper de dig hele vejen og sørger for, at du får det præcis, som du ønsker det. De har en arbejdsproces på 3 steps, som alle sammen sikrer, at resultatet bliver lige som det skal være. De bygger hele visualiseringen op for dig, hvor du løbende kan komme med kommentarer og rettelser til tegningen. Derfor, hvis du har fået nogle ønsker fra en kunde, så kan du forklare dem videre til flowstudio.dk, og så vil de lave en 3D model af produktet, så kunden kan se det. Desuden sørger de for, at når produktet/tegningen endelig skal vises, så gøres det i en høj opløsning, så kunden får det bedste indtryk muligt. Designerne er ekstremt gode til at skabe realistiske stemninger og følelser, hvilket også kun øger din chance for salg.