Tjek din bolig – og bliv mere klimavenlig

Klimaforandringer er et særdeles vigtigt emne i medierne. Det er ikke uden grund. For at undgå stigende vandstande, varmere klimaer og uddøende dyre- og planterarter er der brug for handling nu. Der er heldigvis mange ting, du kan gøre for at gøre din bolig endnu mere klimavenlig.

Herunder får du nogle eksempler på skader ved dit hus, som både kan koste mange penge, hvis ikke det bliver repareret men som også er meget klimabelastende.

Utætte vinduer og døre

Fyrer du for svalerne? Et utæt hus er både dårligt for dit indeklima, for miljøet og for din pengepung. Hvis varmen fra dit hus konstant siver ud igennem utætheder, koster det ekstra mange penge at varme huset op. Gå derfor en tur rundt om huset og tjek om der er utætte vinduer og/eller døre. Finder du nogle utætheder? Så er det en god ide at få dette repareret med det samme. Det er en god investering, fordi du både sparer penge og på varmen.

Den oversete synder

En overset klimasynder i huset er utætte vandinstallationer. Måske har du en vandhane som drypper utroligt meget. Hvis den fortsætter med at dryppe, vil det koste få din vandregning til at stige. Samtidig trækker det også på klimaets konto, da vandet går til spilde.

Det samme gælder dine varmeanlæg. Er de utætte, belaster det både miljøet og din pengepung. Sørg for at få repareret dette så snart du opdager det.

Autoriseret VVS-firma med stor erfaring

Har du noget VVS-arbejde som skal laves i din bolig, så din bolig kan blive endnu mere klimavenlig? Hvis ja, er det altid en god ide at bruge en autoriseret VVS-virksomhed, som har mange års erfaring og stor forstand på VVS-arbejde.

Med en erfaren blikkenslager er du altid sikker på, at arbejdet bliver udført med største omhyggelighed og største ekspertise.

Fordelen ved at bruge et autoriseret VVS-firma er mange. De udøver al slags VVS-arbejde og har en stor erfaring. De ved derfor altid, hvordan de kan løse opgaven bedst muligt og kan give dig gode råd og vejledning med på vejen.

Blot få eksempler på opgaver som VVS-firmaet tager sig af er:

  • Dryppende vandhane
  • Reparation af vandrør
  • Installation af varmeanlæg
  • Installation af gasfyr
  • Og meget mere

Københavns Vandservice ApS tilbyder VVS-arbejde i København, Amager, Østerbro og Herlev men kan også hjælpe dig, hvis du bor i nærheden af disse områder.

Svært ved at opdage utætheder i VVS-installationer?

Det kan ofte være svært at opdage utætheder ved vandhaner, vandrør eller varmeanlægget. Derfor kan det være en fordel at booke din VVS’er til at foretage et VVS-tjek af dit hus. Ved et VVS-tjek bliver hele husets VVS-installationer gennemgået for fejl og mangler. En erfaren blikkenslager kan lynhurtig opdage fejl og utætheder. På den måde er du sikker på, at alle installationer i huset bliver grundigt tjekket, og du slipper derfor også selv for besværet. Efterfølgende bliver der udarbejdet en tilstandsrapport, hvorefter I sammen kan finde ud af, hvilke fejl og skader der skal repareres.