Sådan sætter du gang i firmafesten

 

Efterhånden er det gået op for mange firmaejere, at de er nødt til at gøre noget aktivt for på den måde at holde på deres medarbejdere. Mange arbejdspladser oplever en stor strømning af folk, der falder fra eller til, og det kan betyde, at man ikke gør nok for at forkæle sine medarbejdere og vise, at man sætter pris på dem og det arbejde, som de hver dag ligger. Det handler således om at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø, i hvilket man kan også kan trives socialt med sine kollegaer. På den måde stiger ens arbejdslyst nemlig, man bliver mere effektivt i sine arbejdsopgaver, fordi man bliver bedre til at samarbejde, og der er mindre risiko for, at man sørger efter andre jobs.

En firmafest er en form for teambuilding

For dig som firmaejer handler det således om at forkæle dine medarbejdere, og det kan du for eksempel gøre ved at holde en god firmafest i ny og næ. En sådan får rystet dine medarbejdere sammen, som får mulighed for at møde deres kollegaer uden for arbejdsmæssige rammer. Det styrker deres sociale bånd og øger deres motivation for at møde op på arbejde. Det er således en form for teambuilding, der kan være med til at styre dit firma mod succes.

Sørg for underholdning i form af raflebægere

Når du skal holde en god fest, kan det dog være en god ide at sørge for noget underholdning, således snakken vedligeholdes. Det kan for eksempel være i form af nogle spil, der bruges et raflebæger til. Sådanne er ganske uforpligtende og lette at gå til, og så kan de være med til at skabe en god og hyggelig stemning. Med et raflebæger kan der spilles et hav af terningespil, og du har derfor også skabt nogle gode forudsætninger for, at alle kan være med.