Sådan sender du dine varer rundt

Sender din virksomhed jeres produkter rundt omkring i Danmark? Måske endda rundt omkring i verden? Den rigtige emballage er afgørende for, at jeres produkter kommer frem i god stand. Det er både et spørgsmål om at beskytte selve produktet i den rette emballage, men også opfylde diverse emballagekrav rundt om i verden hvis det skal sendes udenfor landets grænser. Den forkerte transportemballage kan ødelægge selv det bedste produkt eller resultere i, at produktet simpelthen aldrig kommer frem.

AN Emballage

AN Emballage laver certificeret transportemballage til mange forskellige transporttyper. Emballagen laves i varmebehandlet træ, der er IPPC-stemplet. Det betyder, at træet og hele emballagen lever op til internationale standarder. Det varmebehandlede træ sikrer også, at der ikke kommer insekter eller plantersygdomme, der ødelægger emballagen. Transportemballagen kan speciallaves – om det er små eller store ordre gør ingen forskel. AN Emballage kan lave emballage til fly, containerskibe, åbne skibe osv. Virksomheden er et familieforetagende, der blev startet i 1991. De har stor fokus på nøjagtighed og kvalitet, og derfor foregår arbejdsopgaverne også primært manuelt uden alt for store maskiner.

Fragtomkostninger

Når du skal vælge din fragtmetode, er der en række faktorer at tage højde for. Alle fragttyper har både fordele og ulemper. Flytransport passer ofte godt til mindre produkter eller produkter med lav holdbarhed. Flytransporten er selvfølgelig også den hurtigste, hvis dine varer skal ud i verden. Det er også en af de dyreste og værste i forhold til miljøet. Det kan nogle kunder reagere negativt på.

 

Transport med skib er en nem måde at få fragtet store mængder på. Skibene kan sejle til den anden ende af verden, men er også en del langsommere end fly. Når det kommer til CO2-udledningen, er den heller ikke den oplagte mulighed. En af de mest CO2-venlige transportformer er toget eller lastbiler. Mange toge i Europa er drevet af el og er derfor mere miljøvenligt end mange af de andre muligheder. Toget kommer også forholdsvist hurtigt frem, og lastbilen er meget fleksibel.