Sådan sikrer du dine medarbejderes sundhed

Dine medarbejdere er fundamentet i din virksomhed. Derfor er det selvfølgelige vigtigt, at du gør alt for at sikre deres velbefindende. Jo sundere medarbejder du har, jo gladere er de, og jo mere effektive er de i sidste ende. Jo sundere din medarbejdere er, jo mindre vil de formentligt være syge. Her får du 4 tips til, hvordan du kan sikre deres fysiske og psykiske sundhed.

  1. Sund kantineordning

En af de nemmest måder at sikre, at dine medarbejdere spiser sundt og godt, er ved at tilbyde en kantineordning, der gør det let for dem at tage det sunde valg. Hvis jeres arbejdsplads er for lille til at ansætte en kantinemedarbejder, kan I bestille mad fra en af de mange frokostordninger, der findes rundt omkring i landet.

  1. Adgang og opfordring til motion

Det er vigtigt at få rørt sig. Hvis I har mulighed for det, kan I lave jeres eget lille fitnesscenter eller give medarbejderne adgang til et lokalt center som en medarbejdergode. I kan også dyrke motion, som en fællesskabsaktivitet udenfor jobbet.

  1. Andre goder

Udover medlemskab til fitness kan I også tilbyde andre sundhedsmæssige goder til jeres medarbejdere. Uanset om jeres medarbejdere sidder ved en computer eller fysisk aktive, kan der opstå en masse arbejdsrelaterede skavanker. Tilbyd hurtigt adgang til massage og andre lindrende behandlinger med en god firmaaftale. Det kan f.eks. være fysiurgisk massage i Aarhus.

  1. Mindre stress

En af de største problemer på de danske arbejdspladser i dag er stress. Vi lever i en kompleks verden, hvor vi alle skal nå meget, og det kan være svært at få enderne til at hænge sammen. Det er en god idé at tale om stress – både hvordan man kan forhindre det, og hvad I gør, når det opstår og rammer en af jeres medarbejdere.