Lad Skribenterne.dk gøre arbejdet for dig

Er du studerende, tovholder på et møde, er du i gang med et forskningsprojekt eller noget helt fjerde hvor du har brugt optagelser til at dokumentere processer eller interviews, så ved du sikkert også, hvad det vil sige at transskribere. Optagelserne skal nemlig som oftest blækkes ned på papir, og det tager tid. Også selvom det bliver gjort med tastatur og skærm. Den tid har du måske ikke til rådighed, for du har sikkert nok at se til i forvejen. Derfor har Skribenterne.dk gjort sig til eksperter på området, så du i stedet kan slappe mere af i arbejdet med dit projekt, og fokuserer på langt vigtigere elementer, som fuldender din opgave.

 

Glem alt om at lytte til tonsvis af øøh’er

Er du blevet lun på ideen om ikke at skulle bruge din dyrebare tid på at transskribere? Det er helt forståeligt, for arbejdet med transskriberingkan være ekstremt krævende – både hvad angår tid og energi. Energi som du kunne placere i tekstskrivningen, forskningen eller forfinelsen af din opgave. Det kan nemlig tage op til flere dage at transskribere, og fordi det ikke nødvendigvis er den mest inspirerende del af opgaveprocessen, så daler energien måske også mere end hvad den burde. Skribenterne.dk lytter derfor gerne til alle dine interviews, og tager sig god til at få alle øh’er og nuancer ned på papiret, så du får det absolut bedste ud dine optagelser til din bachelor eller Ph.d.-afhandling.

Frigiv din egen tid, brug den på vigtigere opgaver eller nyd livet – Skribenterne.dk skal nok klare transskriberingen for dig.