Sådan skal du indrette din bolig i 2019

Moden og tendenser inden for indretning skifter konstant. Nogle elementer går igen fra år til år, og nogle ting går aldrig af mode, hvorimod andre ting, som tidligere har været vildt moderne, pludselig kan være helt yt. Der er ikke længe før kalenderen siger 2019, så her får du et udpluk af de trends, der vil præge boligindretningen i det nye år.

 

Farver

Der sker et farveskifte fra meget klare farver til lidt mere afdæmpede farver, især i form af pasteller. Nuancer som lyseblå, helt lys og sart gul, mintgrøn og nude dukker op på farvepaletten, og må hellere end gerne mikses på kryds og tværs – og ikke kun på møbler, nips og brugsgenstande, men også på hele vægge eller skabslåger. Sammen med pastellerne kommer mere jordnære farver som grå, brun og beige, som tilsammen kaldes greige.

 

Materialer

I stil med greige farver kommer naturen med ind i boligindretningen i form af naturlige materialer i 2019 – råt træ og stenoverflader er gode til borde, vægge, ja faktisk også gulve og låger. Skab harmoni mellem det rå og pastellerne med bløde fløjlsmaterialer til sofapuder og tæpper. Hvis du vil give dit trægulv et ansigtsløft, så det matcher de nye tendenser, kan du med en professionel gulvservice eksempelvis få gulvet slebet, ludbehandlet eller lakeret. Se mere på Vikinggulvservice.dk

 

Planter

Der har længe været en tendens til at der skal flest muligt grønne planter ind i en bolig. Vi har levet i noget nær regnskovsagtige hjem i en tid, men den tendens bliver erstattet af noget i den helt anden boldgade i det nye år – den nyeste tendens er nemlig tørrede blomster og grene uden blade på. Det kan lyde kedeligt, men en tørret buket blomster kan faktisk være rigtig flot, og de afdæmpede farver i blomsterne giver en god kontrast til de andre tendenser, der er beskrevet ovenfor.