Sådan vælger du en god tømrer

Hvad end du får udført nybyg, renoverer eller blot får hængt dine køkkenlåget op, er det vigtigt, du har fat i en ordentlig tømrer til opgaven.

Uanset om du blot bruger nogle hundrede kroner eller har gang i et projekt til mange tusinde kroner, er du som forbruger naturligvis interesseret i at få mest mulig værdi for dine penge.

Her kommer en anbefaling til, hvordan du finder den bedste tømrer til opgaven.

Vælg lokalt

Vælger du en lokal håndværker, er det som regel lettere at finde et firma, som flere i dit nærområder anbefaler. Det minimerer risikoen for at vælge forkert, da du er i kontakt med virksomheder, som andre kunder har haft positive oplevelser med. Vælg derfor din tømrer i Kolding, Vejle, eller hvor end i landet du bor ud fra dit postnummer.

Benytter du en lokal tømrer til entrepriseopgave, vil denne med stor sandsynlighed have kendskab til andre lokale håndværkere. Det gør processen lettere hvis der bliver behov for en VVS’er, en maler, en murer eller andet.

Se på anmeldelser

I dag findes der mange anmeldesportaler specifikt for håndværkere. Det giver dig mulighed for at klikke ind på de enkelte portaler, filtrere på postnummeret og se de enkelte virksomheders samlede kundetilfredshed. Som nævnt tidligere, kan man altid spørge venner og bekendte, om de har erfaringer med en given håndværker, men det er ikke altid tilfældet. Her kan det være godt at se et stort udsnit anmeldelser fra tidligere kunder, og læse om deres erfaringer. De afslører ofte, om håndværkeren holder aftaler, pris, husker sin oprydning og meget mere.

Vælg kun leverandører, der tilbyder fast pris

Når du skal vælge din håndværker, bør du altid gøre det med afsæt i en fast pris. Arbejder firmaet på timebasis, kan det være svært at finde ud af, hvad der er rimelige omkostninger, og hvad der kunne være gjort mere effektivt. Med en fast pris ved du præcis, hvor meget du skal betale, og det gør det lettere at lægge budgettet.

Sørg altid for at vælge en tømrer, hvor der er god kemi til. Alternativt kan det ende med stridigheder og et uheldigt byggeforløb.