Skab værdi for forretningen med genbrug og upcycling

Inden for de seneste år er det blevet trendy at genbruge – og det gælder stort set alt. Private køber og sælger brugt tøj og sko som aldrig før, og butikker med vintage og second hand møbler og brugskunst popper rundt omkring i Danmark. Det er trendy at genbruge, og ikke kun på grund af det stilrigtige i det – genbrug er godt for miljøet, og det er med til at nedsætte masseproduktionen, som blandt andet er til stor skade for regnskove rundt omkring i verden. Som virksomhed kan der være stor værdi i at benytte second hand elementer i indretningen, uanset om det drejer sig om et kontormiljø eller eksempelvis en restauration. Er du interesseret i genbrugsstole til din virksomhed, kan du finde et stort udvalg af dem hos Trademarkliving. Se stolene klik her.

 

Skab et unikt kontormiljø, som kunder vil huske

Hvis du som virksomhed har et kontormiljø, hvor kunder ofte kommer på besøg, kan du ved hjælp af genbrugselementer skabe en mindeværdig oplevelse for dem. Både venteområder, mødelokaler, kantinearealer og selve kontormiljøet kan indrettes med second hand elementer, som skaber et unikt look, dine kunder vil huske.

 

Indret atmosfæriske og stemningsfyldte lokaler i restauranten, caféen eller baren

Hvem har ikke besøgt en hyggelig café, hvor cafébordet er råt og rustikt, og stolene er ene forskellige slags? At bruge upcycklede elementer i en restauration kan skabe stemningsfyldte lokaler, hvis man formår at sammensætte det rigtigt. Hvis du har en restaurant, og du overvejer at udskifte interiøret, kan du med fordel overveje brugte møbler. Spisebordsstolene kan eksempelvis alle være af træ men i forskellige designs og udformninger, så du skaber kontraster og harmoni på én gang. Prøv også med unikke lamper over bordene, som eksempelvis er lavet af brugte vinflasker eller metaldåser. Kun fantasien sætter grænser for indretning med genbrug.