Skal du afholde en stor event?

Uanset, om det er et bryllup, en messe eller lignende, er det vigtigt med noget ordentligt udstyr, og leverandører. Det gælder alt fra inventar, over maden og lyd/video. Noget skal indkøbes, andet kan du fint leje. 

Forplejning

Hvad du skal overveje, i forhold til forplejning, kommer an på hvilken type event du planlægger og hvor det skal afholdes. 

Skal du holde bryllup, skal du finde ud af om det skal være en reception med ”pindemadder”, en treretters middag eller buffet. 

Er det en messe, har messehallen måske en café indbygget, som gæsterne kan benytte, men hvad med standholderne? Skal de have en anden type forplejning tilbudt, som kan leveres til deres stand? Får de rabat i caféen? Skal de klare sig selv? 

Mad kan du selv sagt ikke leje. Men du kan ”leje” personale til servering og betjening. 

Inventar

Har dine valgte lokaler borde nok til dit event, eller skal du have leveret udefra? Hvad med stole? Skal du bruge service? Duge? Hvis det er en messe skal du bruge messevægge, mulighed for at give hver enkelt stand strøm og muligvis et gulv. 

Er det et bryllup skal du overveje om de tilgængelige borde er pæne nok hvis bare de får en dug over sig, eller om du hellere vil hente ind udefra for at få det helt rigtige look. 

Til messer kan du have behov for andre typer af borde og stole end dem der forefindes på lokationen. Man har oftere brug for høje borde, da man i højere grad står op til en messe. Du kan også få brug for reoler, pull-up reklamer og lignende. 

Lyd og video

Skal du bruge et lydsystem – også kaldet AV udstyr – eller video udstyr, kan du være heldig at dit lokale har noget indbygget allerede som virker ok. Hvis ikke, må du finde et sted hvor du kan leje det. 

Til et bryllup kan du bruge AV udstyr til talerne, så alle kan høre dem, og video udstyr, hvis I har nogle videohilsner eller klip I vil vise til festen. 

Til en messe er AV udstyr ofte uundværligt til at lave efterlysninger, annonceringer og eventuelle fællesbeskeder til hele messehallen. Videoudstyr kan bruges til at vise hvilke workshops og stande der er at finde til messen, vise programmet, særlig messetilbud og standoversigter.

Du finder udlejning af AV udstyr hos DVC