Skal du i gang med en renovering af din butik? Så læs med her

Er du butiksejer? Og er du ved at planlægge en renovering af din butik? Så er du sikkert i gang med at overveje alle detaljerne omkring renoveringen. Der er mange ting at holde styr på, og mange ting du skal have undersøgt inden projektet går i gang. Herunder får du en liste, med de ting du skal have afklaret inden start.

1)   Gulve:

Skal du have udskiftet dine gulve? Så overvej allerede nu hvilke gulve du ønsker. Det kan være en god ide at vælge et slidstærkt gulv som f.eks. et laminatgulv. Du bør altid vælge en professionel håndværker til at udføre renoveringer i din butik. Så er du sikker på, at arbejdet bliver udført på en ordentlig måde. Undersøg altid markedet inden du vælger håndværker. Hos Håndværkernøglen finder du håndværkere til ethvert arbejde. Alt lige fra anlægsgartnere til en maler. Find håndværkerne her.

2)   Vægge:

Hvordan skal dine vægge se ud? Tag en snak med håndværkeren om hvilke muligheder der er. En frisk omgang maling er altid flot og kan give butikken helt nyt liv. Er du modig, kan du vælge at farve én af væggene i en anden farve. Det giver et unik udseende til rummet.

3)   Elinstallation:

Skal der flyttes rundt på elinstallationer i butikken, bør du få en elektriker til at gøre arbejdet. Der er mange ting der kan gøres selv, men når det kommer til elinstallationer, bør du altid få en professionel til at hjælpe dig. På den måde sikrer du, at arbejdet bliver gjort ordentligt – og du undgår at få stød.

4)   Indretning:

En vigtig og sjov del af renoveringen består i at skulle indrette butikken på ny. Overvej om du skal have nyt inventar, eller om det gamle kan bruges. Butikken kan nemt blive fornyet med blot lidt ændringer i selve indretningen og med tilføjelse af flotte pyntegenstande.