3 grunde til at vælge en maler

Når du skal i gang med at lave om i et eller flere rum, er det altid en god ide også at få malet. Til daglig lægger du måske ikke mærke til, at malingen på væggene forandrer sig. Men når der bliver lavet mad og luftet ud, kan du ikke undgå, at malingen bærer præg af det. Du har måske også oplevet før at blive overrasket over, hvor meget rummet trængte til at blive malet, nu når det er blevet malet på ny. Maling danner rammen om rummet, og et nymalet rum kan føles som et helt nyt rum.

 

Hvorfor skal du ikke selv gå i gang med at male?

Du tænker måske, at det er nemmest, hvis du selv går i gang med at male, men omvendt så ved du også, hvor meget tid og kræfter det kræver. Og hvis man beregner tid og kræfter om til penge, så kan det altså godt betale sig at få en maler til at fikse malerarbejdet. Bygga.dk fortæller endnu mere om fordelene og priserne. Se mere på hjemmesiden.

 

Her er de tre vigtigste grunde til at vælge en maler:

 

  • Du er sikret kvalitet. En maler har en maleruddannelse bag sig og ved derfor, hvordan det skal gøres, hvad enten det er træværk, indendørs vægge, lofter, vinduer osv. Så med en maler undgår du den hjemmegjorte stil og får i stedet et rum, der emmer af professionalisme.

 

  • Du får tid til andre projekter. Imens du har en maler til at ordne malerarbejdet i dit hjem, kan du tage ud og finde nye møbler eller ordne andre ting, som der også skal være styr på.

 

  • En maler sørger for hele pakken. Når du bestiller en maler, slipper du for alt afdækningsarbejdet, som faktisk ofte tager længere tid end selve malerarbejdet.

 

Vælg den rette maler

Når du skal vælge den rette maler til dit projekt, er det altid en god ide at få en snak om, hvilke forventninger du har, om disse kan indfries og til hvilken pris. Når dette er gjort, skal du altid sørge for at få aftalen på skrift.

Prisen på en maler varierer alt efter, hvor mange kvadratmeter, der skal males, områdets materialer, omfanget af hele opgaven og malerens timeløn. Timelønnen for en maler ligger mellem 250 kr. til 500 kr., og det er derfor altid en god ide at indhente flere tilbud.