Spar op mod 60 procent på dit firmas varmeforbrug

Du kan spare mange, mange penge ved at investere i en varmepumpe til din virksomhed. En varmepumpe fungerer nemlig som et varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme din erhvervsgrund. Varmepumper er et langt billigere og mere miljøvenligt varmeapparat end eksempelvis en eldrevet radiator. En varmepumpe anvender el, men ved at investere i en god varmepumpe løsning, vil du nemt kunne spare 75 procent af det elforbrug, som en almindelig radiator eksempelvis producerer. Der findes tre forskellige typer varmepumper på markedet. Derfor er det vigtigt, at du overvejer hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed, inden du investerer i en varmepumpe.

Vælg den rette løsning

Der findes den klassiske luft til luft varmepumpe, som udnytter varmen i luften udendørs. Denne model fungerer ved, at varmen trækkes ud af luften udendørs og hernæst cirkuleres ind i bygningen. Luft til vand varmepumpen udnytter den varme, som der allerede er i et rum eller udendørs ved at skabe mere varme. Denne type varmepumpe er oplagt, hvis pladsen er træng, da den ikke er særlig pladskrævende. En jordvarmepumpeudnytter solenergien, der er oplagret i jordens øverste lag. Jordvarmen ledes til varmepumpen gennem en væskeslange, der skal graves ned i jorden. Metoden er så effektiv, at en jordvarmepumpe nemt kan fungere som bygningens eneste varmekilde.

Hvor meget kan min virksomhed spare?

En investering i en varmepumpe er naturligvis, som det lyder: en investering. En luft til luft varmepumpe koster typisk mellem 8.000 og 20.000 kroner. Men med den rette varmepumpe kan du nemt spare over halvdelen af dit nuværende varmeforbrug. Det vil sige, at du på sigt kan spare flere tusinde kroner hvert eneste år. Derfor er en varmepumpe en god investering for miljøet, men i høj grad også din virksomhed og jeres budget.

De førende på markedet

Det er vigtigt, at du vælger den rette producent, når du investerer i en eller flere varmepumper til din virksomhed. Producenten Mitsubishi er blandt de førende på markedet inden for udvikling af vedvarende varmepumpeteknologier. Mitsubishi har mange års erfaring med at producere varmepumper af høj kvalitet til erhvervs- og industriforbrugere. En Mitsubishi varmepumpe er driftssikker og miljøvenlig løsning, som tilmed kommer i et lækkert design, der ikke er til gene på arbejdspladsen. Med en varmepumpe fra Mitsubishi sikres du også et varmeanlæg med et lavt lydniveau, som ikke forstyrrer dagens arbejde. Når du investerer i Mitsubishi varmepumper, får du en effektiv og unik varmeløsning til din virksomhed, der er funktionsdygtig i mange år frem.

En investering der giver igen og igen

Det kan umiddelbart virke som mange penge at bruge, når du skal købe din virksomheds nye varmepumpeløsning. Men pengene tjenes hurtigt ind igen. Mitsubishi varmepumper er designet til at give et vedvarende lavt energiforbrug, hvorved besparelsen sammenlignet til normal elvarme er op mod 60 procent. Således får du ved at vælge en varmepumpe fra Mitsubishi store og mærkbare besparelser, der kan nydes godt af i dit firmas budget hver eneste måned fremover.

Husk at tjek el-priserne og tag dem med i beregningen