Spar på varmeregningen – få hulmursisoleret dit hus

Mange ældre huse er ikke hulmursisoleret og har hvert år derfor et stort varmetab. Dette kan nemt og billigt forbedres ved at få foretaget en hulmursisolering. Hulmursisolering viser hurtigt resultater på varmeregningen og kan være med til at skåne miljøet ved at udlede mindre CO2. Hulmurisolering har mange fordele. Vi tilbyder ekspertise inden for hulmursisolering til dig, der bor i Albertslund, Brøndby, Hørsholm eller omegn.Læs mere om hulmursisolering her.

 

Hulmursisolering – en god investering

 

Når de kolde tider nærmer sig, skrues der op for varmen rundt i stuerne. I ældre huse kan man dog opleve, at varmen ikke rigtig varer ved. Isolering kan være løsningen. Isolering ses som en af de nemmeste metoder, hvis man forventer at se en forskel på varmeregningen. Samtidig er hulmursisolering en rigtig god løsning, da det normalvist kan laves i løbet af en dag, og dermed hurtigt kan give mærkbare resultater. Altså får man ved at vælge hulmursisolering rigtig meget for pengene. Forskellen kan ses på varmeregningen med det samme, og investeringen er hurtigt tjent hjem. Faktisk kan pengene tjenes hjem i løbet af ganske få år.

 

En investering med mange fordele

 

Hulmursisolering giver udover resultaterne på varmeregningen også andre betydelige fordele. En bemærkelsesværdig fordel er, at din boligs energimærke bliver forbedret. Det skaber et bedre indeklima samt komfort i hjemmet, og fokus kan dermed lægges på at skabe hyggelige rammer indendørs i de kolde måneder. Derudover forøges din boligs salgsværdi, hvis huset en dag skal sælges.

 

Da hulmursisoleringen er en energiforbedring, kan du søge om hjælp til udgiften. I den forbindelse er der forskellige finansieringsmuligheder, som du kan benytte dig af. Håndværkerfradraget er en af dem. Dette gælder ved håndværksydelser, der har grønt sigte. Derfor kan dette fradrag være værd at tage med i beregningerne, hvis man overvejer at hulmursisolere sit hus. En anden mulighed er at foretage et energilån. Dette tilbydes af flere banker til projekter, der er målrettet energirenoveringer.