Tag de ansatte med på Company Day

Det er rigtigt populært i dag at arrangere nogle fælles aktiviteter med sine ansatte i ens virksomhed, hvor alle har mulighed for at lære hinanden at kende på en helt anden måde. På den måde kan man opbygge et langt bedre fællesskab blandt de ansatte, og som chef eller leder kan det også være en rigtigt god mulighed for at skabe gode relationer til sine kollegaer. Det er rigtigt vigtigt at man har et godt fællesskab sammen med sin medarbejdere, da det giver en mere positiv stemning på arbejdspladsen, hvilket også giver en højere effektivitet.

En god mulighed for at arrangere noget fælles i ens virksomhed er at arrangere en Company Day hos Skjoldenæsholm Golfcenter på Sjælland.

Hav en sund og aktiv dag med de ansatte

Ofte er en aktiv dag sammen med ens ansatte en rigtigt god måde at lave et fælles arrangement på, hvilket eksempelvis kan gøres ved at spille golf. At spille golf er en rigtigt sjov og sund måde at være sammen med sine kollegaer på, og derfor vil det også være noget, som de fleste af ens kollegaer vil have lyst til at deltage i.

Derudover er der rigtigt fine muligheder, både hvis man er helt uerfaren, eller hvis man før har prøvet at spille golf.

Få det hele arrangeret

Hvis man kunne tænke sig at skabe et stærkere fællesskab i virksomheden så tag på golftur med kollegaerne. Hos Skjoldenæsholm Golfcenter har de meget erfaring med at arrangere firmature, hvor man lægger ud med at spille golf, hvortil alle får en god forplejning. Således kan man altså få dem til at arrangere hele arrangementet, så man blot skal tage med sine ansatte på tur og nyde dagen. Derudover kan de også arrangere andre aktiviteter end golf, hvilket man kan høre meget mere om ved at kontakte dem.