Til ethvert byggeprojekt hører sand og grus af høj kvalitet

Uanset om man har gang i større projekter, hvor der skal benyttes et stort antal af kubikmeter sand og grus, eller om man blot har behov for mindre mængde i forbindelse med etablering af gårdsplads, legeplads eller lignende, er det vigtigt, at man finder frem til det rette sand og grus. For at gøre det, er der flere forskellige ting, man skal være opmærksom på, og det er særdeles vigtigt, at man finder den rette type af sand til de givne formål. I denne guide gives nogle tips og tricks til, hvordan kan finde det rigtige sand og komme godt videre med byggeprojektet – små såvel som store projekter.

Find den rette type af sand og grus i henhold til formålet

Der findes mange forskellige typer af sand og grus, og det er vigtigt, at man finder den type af sand og grus, som passer til det, man skal benytte det til. Skal man eksempelvis have underlag til en legeplads, kan det være en fordel med kvartssand, som er godt at benytte til legepladser. Her skal man være opmærksom på, at det er en god idé at undersøge, om det sand, man vil benytte til legepladsen, er certificeret af eksempelvis Dancert og Legepladskontrollen. Er sandtypen certificeret, kan man roligt benytte den som underlag på legepladsen, da det har gennemgået forskellige tests i forhold til indhold, om der er skarpe dele i det osv. Skal man eksempelvis benytte noget grus til sin gårdsplads, en sti eller lignende, er det vigtigt, at man finder den rette type af grus i det rette udseende. I en gårdsplads er det eksempelvis essentielt, at sandets udseende på den ene eller anden måde stemmer overens med boligens udseende, så gårdsplads og bolig er i harmoni.

Er der behov for at få leveret sandet?

Udover sand til legepladser og grus til gårdspladser er det også muligt at få leveret sand og grus til gårdspladser, betonindustrien, produktion af teglsten og andre byggeprojekter. Uanset hvad man skal benytte sandet til, kan det i de fleste tilfælde være en ret så stor fordel, at man kan få leveret sandet af selve det firma, man køber sandet af. Det kan give besparelser i henhold til økonomien, mens det også sparer for en hel del besvær, da det er lettere at planlægge for både kunde og leverandør. Bestil sand og grus i Esbjerg og få leveret til dit byggeprojekt til tiden – læs mer klik her