Lej et anlæg til sommerens havefester

Skal du holde sommerfest? Så er du naturligvis klar over, at musik er en stor del af festlighederne. Derfor er det også nødvendigt at have et anlæg. Det er dog ikke ensbetydende med, at du selv behøver at eje et. Du kan i stedet vælge at leje dig til det, hvorefter du blot kan aflevere anlægget tilbage, så det ikke fylder.

Der er dog ikke nogen grund til at leje et helt anlæg. I stedet kan du vælge at leje en Soundboks. Med en sådan højttaler er du naturligvis garanteret, at der kan leveres god musik til hele festen, men dog uden, at det kræver, at der trækkes ledninger, opstilles flere højttalere og andre ting, der ofte kan være besværlige.

Hvorfor skal jeg leje en Soundboks?

Der er faktisk mange grunde til, at du bør leje en Soundboks frem for et helt anlæg. Det handler dog særligt om, at det er en markant nemmere løsning. Det er blot en højttaler, der skal lades op og herefter kan den på en fuld opladning spille i intet mindre end 40 timer. Den er dertil også bygget til at kunne spille helt op til 122 dB.

Hvad der også er værd at notere sig er, at den tåler både regn, sne, sol, fugt samt temperaturer, der svinger fra -20 til +50 grader. Det sikrer, at den kan bruges i enhver slags vejr, hvilket ikke altid er tilfældet for andre typer af anlæg, der f.eks. meget sjældent kan bryste sig af, at være vand- eller fugtresistente.

Derfor er der også garanti for, at du ikke ender med at skulle lukke ned for festen, fordi det giver lidt småregn. Det kan en Soundboks sagtens klare. Det er selvfølgelig også derfor, at langt de fleste vælger Soundboks, hvis de skal have en højttaler med på festival, på ferie eller deslige.