Undgå at betale for meget for din nye hjemmeside

Det er meget problematisk for folk og virksomheder, at finde en leverandør der kan levere en god og hurtig hjemmeside, der samtidig har velovervejet og flot designmæssigt udseende. Dog, kan det hurtigt vise sig at være uoverskueligt, når man skal finde den rette til at lave ens hjemmeside. Derfor vil du få nogle tip her til hvordan du kan få en hjemmeside til en rimelig pris.

 

Valg af CMS-system til din hjemmeside

Kan muligvis virke underligt for nogle at CMS-systemet kan spille ind i prissætningen af en hjemmeside, men det er der en meget god grund til. Der er nemlig systemer der er tungere at arbejde i eksempelvis umbraco, hvor det tekniske grundlag er meget tungt og derfor har en højere prissætning, men ved at vælge de lidt tungere systemer, kan du have mulighed for at bl.a. få en hurtigere hjemmeside og en sikrer hjemmeside. Dertil vil du muligvis også have en udvikler ind over, hver gang du skal ændre noget på hjemmesiden – medmindre du har det tekniske grundlag på plads. Derimod hvis du vælger et cms-system som wordpress, vil du have rig mulighed for at selv og gå ind og ændre hjemmesiden, hjemmesiden i dette system vil også vise sig at være markant billigere.

Derudover kan du også vælge at lave hjemmesiden selv og få en gratis løsning, hvor du eksempelvis kan gå ind på https://www.nemmehjemmesider.dk, hvor du selv kan oprette din gratis hjemmeside med eget domæne. Herinde vil du ligesom ved mange andre gratis hjemmesider, kunne få gratis support til hjemmesiden, og du behøver ikke kende til kodning eller have nogle erfaringer med hjemmeside. Derfor kan den gratis løsning også være attraktiv for mange der søger en ny hjemmeside.

Men inden du beslutter dig, bør du undersøge hvilke systemer du kunne tænke din hjemmeside skal være i, og vurdere hvad dit cms-system skal kunne have af kvalifikationer til at den vil komme til at fungere optimalt til netop dit formål.

 

Hav en klar vision for hjemmesiden

Inden du sætter i gang på søgen efter en udbyder, der skal lave din hjemmeside, er det også en fordel at have klar plan for hvordan siden skal se ud. Det kan hjælpe dig at lave en skabelon for siden, det kan være i et computerprogram eller blot på papir, det er bare for at have en hel klar visualisering af det ønskede udseende. Fordelen ved at have en klar vision, er at du ikke skal have udbyderen til at bruge endelig meget tid og ressourcer på at lave ændringer og rettelse, for det bliver taget ud af din egen pengepung. Derfor kan det både være rart for dig og udbyderen, at der er klare retningslinjer for hvad der skal laves, så man får et godt og optimalt samarbejde.

Brug en freelancer – det kan spare dig mange omkostninger

Ja, du kan spare en masse knaster ved at vælge en ung eller inspirerende udvikler, da de som regel er mere villige til at gå ned i pris. Men vær varsom, for det kan vise sig at udvikleren ikke kan håndtere opgaven, fordi sagen er for kompleksitet til persons nuværende evner. Selvom du vil have muligheden for at finde rigtig dygtige udviklere, der arbejder som freelancer til billigere priser, bør du altid lave et baggrundtjek eller se deres tidligere cases, så du har et overblik over deres evner. Ellers kan du altid vælge at gå til en virksomhed, men her vil du heller ikke altid være sikker på at du får en hjemmeside til en fornuftig pris.