Vigtigheden i at få tjekket din datakvalitet

Hvornår har du sidst fået lavet et grundigt tjek af din datakvalitet? Det er sikkert lang tid siden, eller også er det noget, som du slet ikke har fået gjort endnu. Det er en skam, for der er utrolig mange gode grunde til at tjekket din datakvalitet og datahåndtering, hvis du ser på det med forretningskyndige øjne. Det er nemlig muligt at få overblik over dine kunders potentiale, som gør, at du kan tage smarte beslutninger rent forretnings- og kommunikationsmæssigt.

Derfor bør du få en opdatering af kundebasen

En opdatering af kundedatabasen er ikke blot en måde at kvalitetssikre de data, som du allerede har. Det er en måde, hvorpå du ud over at få det fulde overblik over eventuelle ændringer også kan styrke dine markedsføringsevner med et optimeret kundekendskab.

Datakvalitet kommer dig til gode

Har du lyst til at kende dine kunders betalingsevner på tværs af landegrænser? Det er ikke blot kundedata herhjemme, som kommer dig til gode. Internationale kvalitetsdata runger også mange muligheder, så du kan vide, hvor du har bedst fat i det store marked.

Smarte og velplanlagte kampagner

Viden er alt, når det kommer til produktkampagner. Hvis du får tjekket din datakvalitet og opdateret dine kundedata, så har du mulighed for at styrke din markedsføringsevne markant. Kunder er individuelle, og hvis du ved, hvad der virker hvor, så kan du sende differentierede budskaber ud og altid ramme rigtigt.

Dine oplysninger er 100 % korrekte

Du bruger unødvendig tid og penge på fejludsendelser. Der bliver konstant skiftet telefonnumre og adresser i dagens Danmark, så det er derfor oplagt, at man følger op på disse, og holder sig ajourført med diverse ændringer.

Kom i gang i dag – og få fuld kontrol over dine data

Er det ved at være på tide til at få foretaget et kvalitetstjek af dine data? Der er mange fordele ved at få det gjort. Fordele, som du kan se på dine årsregnskaber og public-relations. Læs mere her om dine muligheder for at få toptunet dine kvalitetsdata, og mød kunderne i øjenhøjde.